„Samsung“ ir Kinijos valdžia pasirašys susitarimą, kuris padės sumažinti atminties kainas

Gan keista, kad Kinijos valdžia turi įsikišti dėl nesuvokiamai didelių atminties kainų. Kinija yra didžiausia atminties importuotoja, nes jų gamyklose pagaminami milžiniški kiekiai elektronikos, kuriai reikia atminties.

Pranešama, kad Kinijos valdžia ir „Samsung“ pasirašys supratingumo memorandumą (angl.  memorandum of understanding), kurio tikslas yra sureguliuoti atminties kainas ir jas palaikyti tinkame lygyje. „Samsung“ stengsis padidinti atmitnties gamybą, o tai turėtų kiek sumažinti kainas dėl išaugusios paklausos.

Kaip žinome, atminties kainos šoka kainų pasiutpolkę. Atmintis naudojama ne tik kompiuteriuose, kaip RAM, bet ir vaizdo plokštėse, telefonuose ar kituose įrenginiuose. Dar 2015 metais 16 GB RAM buvo galima nusipirkti už maždaug 75 €, dabar toks atminties kiekis kainuoja apie 190 €.

2 Komentarai

  1. ManC parašė:

    Aš apakęs 😀

  2. Edgaras8 parašė:

    O mums kas iš viso šito. Tuoj RAM taip ištobulės kad ir savyje galės turėti atminti (turiu omeny kad dabar padarius rr ram lieka vėl tusčias) pas mus debilitarai (parlamentarai) ikals mokesti ta už piratavima dar visi skytech ir kitų antkainiai +30-40% ir turėsim pabrangusius RAM

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.