„Samsung“ ketina pradėti taisytų „Galaxy Note 7S“ prekybą

„Samsung“ patvirtino, jog bus imtasi grąžintų „Galaxy Note 7“ telefonų taisymo (angl.refurbishing) ir vėliau prekybos jais po to, kai šie išmanieji telefonai buvo atšaukti iš rinkos dėl gamybinio baterijos broko, kuris privertė mobilius įrenginius perkaisti ir net užsidegti.

Dar 2016 metais prasidėjusios problemos su „Galaxy Note 7“ privertė Pietų Korėjos gigantą priimti sprendimą dėl telefonų atšaukimo iš rinkos. Tam prireikė net 35 raportų apie perkaitimą ar užsidegimą. Dėl kilusios globalaus masto problemos „Samsung“ apkaltino baterijose rastą broką ir patikino, kad pirkėjai, kurių telefonuose bus pakeistos baterijos, nebesusidurs su tokia problema.

Gamintojui garantavus, kad pats telefonas neturi jokio gamybinio lygmens broko, iškilo dėsningas klausimas, ką „Samsung“ ruošiasi daryti su telefonais, kurie pripažinti kaip neprobleminiai ir puikiai naudojami, jei sugedusi baterija buvo pakeista į veikiančią tvarkingai.

Mes turime atsakymą. Daliai tokių telefonų „Samsung“ priskirs „refurbished“ ženklą ir grąžins į rinką. Tiesa, grąžinimo datos kol kas nėra žinomos ir bus nuspręstos individualiai kiekvienai rinkai.

 

15 Komentarai

  1. PhaNtoM parašė:

    Kiek girdėjau, tai planuoja tik besivystančiose šalyse pardavinėti ir su mažesnėmis baterijomis, tai galima ir nesitikėti jų pas mus: https://www.sammobile.com/2017/02/21/refurbished-galaxy-note-7-with-3200mah-battery-might-be-sold-in-india-and-vietnam/

  2. Povilas parašė:

    Sakykit ka norit, bet samsung ka gero gamina tai – SSD 😀

  3. GK parašė:

    siandien S8 pristato,ziurim ka turim 🙂

  4. GK parašė:

    siaip nieko ispudingo realiai,grazus ir tiek.pats turejau Sharp,remelis buvo tik apacioje ir tai ne per storiausias,tai stiliaus poziuriu nieko nenustebino,batarke irgi laikydavo nenormaliai ilgai.tik tiek kad cia labiau jau masems,nes sharp tik japonijoje,o jie jau eina link to kad is vis bus be remelio priekyje.https://www.youtube.com/watch?v=5St-0J5i1V0

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.