„Samsung“ nuo kiekvieno parduoto „iPhone X“ gauna 110 USD

Galime sakyti, kad „Samsung“ visai palanku būtų geri naujausio „Apple“ flagmano „iPhone X“ pardavimai, nes kompanijai nuo kiekvieno parduoto telefono nubyrės 110 JAV dolerių.

Nors tai gali atrodyti kaip kažkokia nesąmonė, bet viskas yra daug paprasčiau nei galvojate. „Samsung“ pinigus gaus už dalis, kurios panaudotos gaminant „iPhone X“. Įdomu, kad iš šių dalių pardavimų  „Samsung“ pajamos bus 4 mlrd. JAV dolerių didesnės nei gaminant „Galaxy S8“ dalis. Planuojama, kad „Apple“ sugebės parduoti apie 130 mln. „iPhone X“ telefonų, tuo tarpu „Galaxy S8“ turėtų būti nupirkta apie 50 mln. vienetų. Reikia pridurti, kad už „Galaxy S8“ komponentus „Samsung“ uždirba 202 JAV dolerius.

Manoma, kad „Apple“ ir „Samsung“ bus pelningiausios 2017 metų kompanijos, neįtraukiant Kinijos bankų. „Samsung“ telefonų komponentų gaminimo padalinys šiais metais uždirbs milijardus JAV dolerių tiekdamas OLED ekranus ir NAND atmintį naujojo „iPhone“ gaminimui. Tuo tarpu „Apple“ tikisi, kad nauji „iPhone 8“ ir „iPhone X“ padidins telefonų pardavimus.

2 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    let be the force of Apple with You people 😀
    As tai Afrikoje padalinciau Kas kokiam penktam vaikui alkanam po Apple, tikrai manau pamirstu kokiam menesiui alki…toki zaisla gavus 😀

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.