„Samsung“ savo „Galaxy S23“ seriją atskleis vasario 1 dieną

Kaip ir praėjusiais metais, „Samsung“ įprastų nesulenkiamų telefonų seriją sudarys trys modeliai. Visuose juose turėtų būti įdiegtas naujasis „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ sisteminis lustas net ir tuose regionuose, kuriuose anksčiau buvo tik „Exynos“ variantai, pavyzdžiui, Europoje. Pranešama, kad visos serijos atminties galimybės prasidės nuo 256 GB, t. y. dvigubai daugiau nei jų pirmtakų.

Fotoaparato skyrius taip pat neabejotinai bus patobulintas, nes naujausiuose „Samsung“ pranešimuose skelbiama apie patobulintus nuotraukų, darytų esant prastam apšvietimui, ir astrofotografijos režimus. Naujausi gandai rodo, kad „Galaxy S23 Ultra“ turės naują 200 megapikselių raiškos pagrindinės kameros jutiklį. Šis jutiklis ne tik suteiks papildomų detalių dienos nuotraukose, bet ir galės sujungti šviesą net iš 16 pikselių į vieną pikselį, taip smarkiai pagerindamas fotografavimą esant silpnam apšvietimui.

Remiantis ankstesniais gandais, „Galaxy S23“ turės 3900 mAh bateriją (lyginant su 3700 mAh pirmtake), o didesnis „Galaxy S23+“ turės 4700 mAh bateriją su 45 W įkrovimo palaikymu. Deja, „Ultra“ variantas dar vienerius metus liks su 5 000 mAh akumuliatoriumi, nors, tikėkimės, kad dėl energetinio efektyvumo pagerinimo baterija veiks šiek tiek ilgiau.

„Galaxy Unpacked“ renginys prasidės vasario 1 d. 20 val. Lietuvos laiku ir bus tiesiogiai transliuojamas „YouTube“ kanale. Norintys jau gali rezervuoti būsimus įrenginius. Jei po šios rezervacijos bus atliktas išankstinis užsakymas, „Samsung“ savo internetinėje parduotuvėje suteiks iki 100 JAV dolerių kreditą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.