„Samsung“ sukūrė nesudaužomą OLED ekraną

Ekranai ypač dažnai dūžta telefonuose, bet ateityje ši problema gali būti visiškai neaktuali. „Samsung“ teigia sukūrę nesudaužomą OLED penelės ekraną. Šis ekranas puikiai tiks telefonams, o tuo pačiu automobiliams ir įrenginiams, kurie skirti kariuomenei.

Bandymai rodo, kad panelė atlaikė 26 numetimus iš 1,2 metrų aukščio, vėliau ekranas buvo numestas iš 1,8 metro ir toliau veikė. Buvo bandomas ir atsparumas temperatūrai: ekranas puikiai funkcionavo nuo -32 iki +71 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje.

15 Komentarai

  1. cadet parašė:

    na papūdymėje palikus ant saulės man regis įkais iki tų 71c, tik idomu atvesus veikia kaip veikias ar yra jau kazkoks pazeidimas.

  2. svabas parašė:

    nenoriu pasirodyt sexistas, bet plaktukų daužyt turi vyras, o ne moteris, nes vyrai turi daugiau fizinės jėgos, tai seniai moksliškai įrodytas faktas

  3. newdiamond parašė:

    toks nesudauzomas kad bus poto v6…kaip su gorilla glass :D:D:D

  4. adex parašė:

    Paziuresim kaip seksis atlaikyti ,,klasikini“ ak-47 testa 🙂

  5. Frantisekas parašė:

    Tai nesupratau jie stikla pakeite plastinku ir tipo nesudauzo, nu tai jo net akiniu plastikas sunkiai sudauzomas o jeigu triveksas arba polikarbonatas tai jo neimanoma net jega sulauzyt, bet lieciant jis nesijaucia taip fainai kaip grudintas stiklas. Tai kas cia naujo?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.