„Samsung“ sulankstomas telefonas vadinsis „Galaxy Fold“

„Samsung“ praėjusiais metais leido pažvelgti į savo sulankstomą telefoną, bet tada oficialaus pavadinimo nebuvo pateikta. Gandų lygmenyje sklandė du telefonų pavadinimai: „Galaxy F“ ir „Galaxy Fold“. Kaip dabar paaiškėjo, gandai buvo 50 % teisūs, nes oficialus „Samsung“ sulankstomo telefono pavadinimas yra „Galaxy Fold“.

Tikėtina, kad apie šį sulankstomą telefoną dar daugiau sužinosime šiandien vykstančiame „Samsung“ renginyje, kurio metu turi būti atskleisti „Galaxy S10“ serijos telefonai.

„Galaxy Fold“ turi gauti du ekranus. Vienas bus 4.58 colio, o kitas 7.3 colio. Mažesnis ekranas bus 21:9 formato ir 1960 x 840 rezoliucijos. Jis bus telefono išorėje. Vidinis išlenkiamas ekranas bus 4.2:3 formato su 2152 x 1536 rezoliucija. Manoma, kad telefono širdimi taps „Snapdargon 855“ sisteminis lustas, o šalia gausime 8 GB RAM. Telefonas dar turės dvi baterijas, kurios kiekvienos talpa sieks po 2190 mAh.

6 Komentarai

  1. PCmaster2000 parašė:

    Grįžtame prie plytų 😀

  2. xFiniti64 parašė:

    Demesio, „telefono širdimi taps „Snapdargon 855“ sisteminis lustas“ CIA TIK AMERIKOJE, europoje gausim hlama exinos su visiskai apgailetinu standartiniu ARM gpu pavadinimu mali hlamas.

  3. DjValentas parašė:

    Ar man pasigirdo bet per pristatymą lyg ir sakė 12 gb ramo

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.