Samsung: Daugelis mūsų įrenginių sulauks Android 4.0

Naujoji Google mobilioji operacinė sistema Android 4.0 buvo pristatyta dar praėjusią savaitę, pirmasis įrenginys su ja bus Galaxy Nexus išmanusis telefonas, o Samsung ramina savo klientus – jų esami įrenginiai rinkoje sulauks šios OS atnaujinimo.

Nurodoma, kad atnaujinimo sulauks Galaxy S II išmanusis telefonas bei visa eilė planšetinių kompiuterių – Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 ir Galaxy Tab 7.0 Plus. Visi jie šiuo metu naudoja Android operacinę sistemą su TouchWiz vartotojo sąsaja, tačiau šiuo metu nėra visiškai aišku, ar TouchWiz vartotojo sąsaja išliks ir atnaujinus operacinę sistemą į Android 4.0 versiją.

Šiuo metu taip pat nėra žinoma, kada minėtiems Samsung įrenginiams atnaujinimas pasirodys ir ar kompanija diegs Android 4.0 į kitus išmaniuosius telefonus, o ne tik Galaxy S II. Tuo tarpu konkurentas HTC patvirtino, kad naująją operacinę sistemą bandys pasiūlyti kuo daugiau savo išmaniųjų telefonų, na, o LG Optimus 2X savininkai taipogi tikrai galės mėgauti Android 4.0 privalumais.

2 Komentarai

  1. Pasisiauses parašė:

    O kaip Samsung Galaxu Ace?
    Prieš mažiau nei pusę metų išėjo.
    Per senas jau?

  2. Crembo parašė:

    Na jeigu Galaxy S negauna, tai tikrai Ace negaus..
    Bet kuriuo atveju tam yra xda-developers. Visko gausi, ko tik užsigeisi.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.