Samsung Galaxy S artėja prie 10 milijonų ribos

Vis labiau populiarėjant išmaniųjų telefonų operacinei sistemai Android, vis labiau perkami ir telefonai su šia operacine sistema. Pranešama, kad Samsung Galaxy S ne tik išlaikė labiausiai perkamo vardą, tačiau ir toliau yra parduodamas labai gerai.

Vos per pusę metų Samsung netrukus parduos net 10 milijonų Galaxy S išmaniojo telefono modelių vienetų pasauliniu mastu. Kol kas panašiais skaičiais negali pasigirti nei vienas kitas Google Android sistema pagrįstas išmanusis telefonas.

Visgi, „sviestu patepti“ tik pardavimai. Kaip žinia, Samsung Galaxy S rinkai yra pateiktas su Android 2.1 operacinės sistemos versija ir Samsung jau gerus tris mėnesius mums žada Android 2.2 atnaujinimą, kuris dėl vienokių ar kitokių problemų vis nepasirodo. Vartotojai juokauja, kad tegul Samsung meta darbus ir tiesiog iškart ruošia Android 2.3 atnaujinimą.

7 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Apgailetini samsung. To ir buvo galim tiketis, kad nezmoniskai veluos su atnaujinimais. Jie geriau isleis nauja telefona su 2.3 versija, negu pasiulys updeita perkamiausiam telefonui.

  2. SB parašė:

    Aš ameniškai nemanau, kad tokie telefonai, kaip Samsung Galaxy S sulauks Android 3.0 Honeycomb atnaujinimo, kas mane stabdo nuo naujo įrenginio pirkimo. Bandžiau Galaxy S, patiko, bet jei nėra nei Android 2.2, šūdas, ne telefonas. Norėčiau Adobe Flash.

  3. phemark parašė:

    Siap kas naudojasi galaxy s jau seniai turi ta 2.2. pats sedziu su 2.2 jau nuo lapkricio pradzios ir nieko netruksta. O ir po truputi jau pradeda rodytis ir romai su 2.3, taip kad uz 1-2men bus ir jis mano telefone

    Aisq, samsung galetu ir greiciau ishleisti 2.2 VISIEMS vartotojams, nes dabar patys turi pridare n versiju situ telefonu ir kiekvienam reikia po atskira updeita ishleisti, bet jei jau tu pats zinai apie skirtuma tarp 2.1 ir 2.2 tai tikrai nesunku atsinaujinti OS paciam

  4. Povilas parašė:

    phemark, o dingsta ar islieka LT meniu atnaujinus 2.1>2.2?

  5. SB parašė:

    phemark>Aš jau lapkritį ir turėjau Galaxy S, tačiau buvo taip, kad oficialiai atsinaujint nebuvo galima. Povilas>Keista, kai kitiems privalumas LT meniu. Man privalumas – jo nebuvimas ir tik EN buvimas.

  6. pushaz parašė:

    Vienintelis vertas demesio is visu \"smartu\" bus (yra) LG 2X ir nauji Samsung su Tegra 2 ir Tegra 3 (greit bus isleisti)
    Nei vienas smartas neturi sansu pries situos,ir kiek zinoma,Tegra 3 bus dar geresne ir bus tikrai populiari,gamintojai jau susiprato tad pasirinkimas bus.
    Jei pirksiu koki smarta,tai bus tik su Tegra platforma,kuris bent jau gales vadintis tikru smartphonu

  7. Pasisiauses parašė:

    pushaz, praėjo tie laikai, kai viską reiškė hardwaras… 😉 puikus to pavyzdys – Nokia… Gamina hardwariškai tikrai labai gerus telefonus, bet jų OS, apgailėtina. Taigi sveikas atvykęs į 2010-uosius 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.