Samsung Galaxy S II iki iPhone 4S pardavimų – visas šviesmetis

Taip, Samsung džiaugiasi, kad jų Galaxy S šeimos produktų pardavimai perkopė 30 milijonų ribą, tačiau nors ir kaip Pietų Korėjos elektronikos gigantas džiaugtųsi Galaxy S II pardavimais, jie nei iš toli neprilygsta magiškąjam ir revoliuciniam iPhone 4S.

Kompanija Apple pranešė, jog per pirmąsias tris dienas sugebėjo parduoti neįtikėtinus keturis milijonus išmaniojo telefono iPhone 4S vienetų net nepaisant to, jog įrenginį kol kas gali įsigyti tik tam tikrų valstybių, kurios Apple atrodo mielesnės, gyventojai.

Sunku įsivaizduoti, kiek gi šio išmaniojo telefonų, kurį varo net dviejų branduolių procesorius, bus parduota, kai spalio 28 dieną įrenginį galėsime įsigyti dar papildomose 22 valstybėse. Tiesa, Apple pridurė ir tai, kad 25 milijonai vartotojų jau naudoja iOS 5 OS, o 20 milijonų – iCloud servisą.

Mes tuo tarpu galime priminti, jog greičiausiai parduodamas Google Android operacine sistema pagrįstas telefonas yra Samsung Galaxy S II. Per penkis mėnesius jo buvo parduota 10 milijonų vienetų, o Apple iPhone 4S šį skaičių turbūt pasieks per pora savaičių.

8 Komentarai

  1. registracijoz parašė:

    iphonu pardavimams iki samsung ismaniuju telefonu visi 3 sviesmeciai.. 😀

  2. Alyvuoge parašė:

    Nu Samsungas dar niekada nėra tiek pardavęs, tai jam didelė pergalė, todėl ir džiaugias. Tai jam verkt ar ką dabar dėl to?

  3. Acanthus parašė:

    \"magiškąjam ir revoliuciniam iPhone 4S\" ? :D:D

  4. Ambient parašė:

    zmones tebemoka uz dizaina ir jie nori buti apgaudinejami (as apie iphonus) 🙂

  5. joncius parašė:

    \"…Revoliuciniam iPhone 4S\" 😀 ?? apie ką jus čia kolegos ? apie\"revoliucinę\" kamerą ar valdymą balsu ? atsibundam iš technologijų sapno.

  6. SB parašė:

    Acanthus, joncius> Ne vaikams ironija suprast, matomai.

  7. Acanthus parašė:

    Ne vaikams suprast kur ir kaip ironija naudojama, matomai

  8. ironvolf parašė:

    Drop testas Samsung Galaxy S II ir iPhone 4S
    http://youtu.be/elKxgsrJFhw

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.