Samsung Galaxy S II pardavimai viršijo 10 milijonų vienetų ribą

Pietų Korėjos elektronikos gigantas Samsung šiandien pranešė, jog kompanijos išmaniųjų telefonų flagmanas peržengė naują kertinį akmenį. Pasak kompanijos, pasauliniu mastu jau yra parduota 10 milijonų Galaxy S II išmaniojo telefono vienetų.

Tenka pastebėti, kad pasiekti naujai gairei Samsung pririekė vos penkių mėnesių, kai Galaxy S pasiekė 10 milijonų parduotų vienetų ribą per septynis mėnesius. Samsung išmaniųjų telefonų padalinys tikrai turi dėl ko džiaugtis.

Reikėtų atsižvelgti ir į tą faktą, jog Galaxy S II JAV rinkoje dar tik pasirodys, taigi šio išmaniojo telefono pardavimai bus tik dar didesni. Samsung tikisi, jog praėjus dar dvejiems mėnesiams Galaxy S II ir Galaxy S II HD išmaniųjų telefonų bus parduota virš 15 milijonų vienetų.

10 Komentarai

  1. Alyvuoge parašė:

    Nenustebčiau, kad tie pardavimai suaktyvėjo po to, kai pradėjo sklisti žinios apie draudimus įvairiose EU šalyse 🙂

  2. Fostil parašė:

    Hmm, o gal kas pasakys realia nauda tu dual coru telefonuose? Zaidimu telefone nezaidziu, flashas nereikalingas dalykas telefone. Per opera mobile ant savojo i8910 ir to matau judancias reklamas. Kazkokiu uber programu nebuvau uzmates kazkaip tais, tai kokio velnio s2 geriau uz s1?

  3. Recon24 parašė:

    Fostil, taigi zinai , dabar madinga turet kuo galingesni … 😀

  4. simple parašė:

    \"flashas nereikalingas dalykas telefone\"
    Pamiršai paminėti, kad jis nereikalingas TAU. Man jis netgi labai reikalingas, o dviejų branduolių procesorius jau keletą kartų pasitarnavo su \"bonka\" užsukus į svečius, kurie neturi kompiuterio. Prisijungiau prie \"Full HD\" teliko ir tiesiai iš youtube.com grojau 1080p vaizdo klipus. Ir šiaip smagu naudotis \"flash\’u\" kurtomis svetainėmis be jokio lag\’o.

  5. Pasisiauses parašė:

    O jei neturi telefono su dviejų branduolių procesorium ir per teliką leidi ne 1080. o 720 arba VGA įrašus? Šeimininkai įsižeidžia ir išveja lauk? 😀
    Šiaip tas Flash man irgi telefone nereikalingas. Praktiškai visur dabar video galima pažiūrėt HTML5 dėka. Bet galbūt yra žmonių, kuriems labai trūksta reklamų… Visokių būna….

  6. Recon24 parašė:

    simple, kompiuterio neturi jie, tai ir interneti kaip suprantu neturi… Tai kaip tu leidai 1080p youtube? Per 3g interneta telefono ? 😀

  7. Putulis parašė:

    Recon24, tu visiškai teisus, per 3g 😀 galiu dar biski prisipaišyt prie chebros, va 😀 😀 😀 o jei rimtai, tai žmogus atėjo i svečius, paleido per utube muzikinį klipą, ir kol tą grojo, kitą užkrovė. Čia vienas iš scenarijų. Nesmerksiu, nes ir man tai buvo sunku suprasti, kai sėdžiu su SE aino. Ir nereikia aiškint, kad čia žmones išpindėję ir tik perka brangius bei nereikalingus telefus. Realiai, man vienintelis jų minusas – baterija. Bet jei kažkas speja ją pasikraut kada reikia ir tiesiog toliau naudoja visas telefono teikiamas galimybes, tai kas cia blogo? Juk niekas neverks, kei po 2 metų tele2 siūlys tokį pat šustrą huavei už litą, mm?

  8. simple parašė:

    Naudojaus HSDPA, kas suteikia (teorinį) 21Mbps greitį. Mano tinklas berods duoda apie 14Mbps (daugiau lyg ir nemačiau) ir 1080p vaizdo klipai įkraunami be jokio laukimo.

    Pasisiauses: \"O jei neturi telefono su dviejų branduolių procesorium ir per teliką leidi ne 1080\"
    Tada belieka tavo atvejis – grauži morką ir keiki tuos, kas juos turi 😉

  9. Pasisiauses parašė:

    O kas čia ką nors keikia?
    Beje tavo komentaras dabar nuskambėjo iš serijos \"aš turiu telefoną su dviejų branduolių procesorium, o tu neturi… vai koks aš krūtas, o tu grauži morką… \" 🙂

  10. simple parašė:

    Paskaityk savo komentarus, troliuk 😉 Šiandien padariau didelę išimtį tau atsakydamas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.