„Samsung Galaxy S IV“ bus pristatytas kovo 14 dieną, pasirodė gana keistokų gandų

Kaip praneša vienas iš didžiausių pasaulyje technikos portalų „Engadget“, Pietų Korėjos elektronikos gigantas „Samsung“ oficialiai patvirtino, jog sklandę gandai, kad kovo 14 dieną Niujorke bus pristatytas naujasis jų „Galaxy S IV“ išmanusis telefonas, yra teisingi.


„Kaip žinote, „Galaxy S III“ mes pristatėme praėjusiais metais Europoje, Londono mieste.“, – sakė „Samsung“ mobiliųjų įrenginių divizijos vadovas JK Shinas. „Šį kartą pristatymo vietą mes turėjome pakeisti. Mes tiesiog buvome „užversti“ JAV telekomunikacijų kompanijų prašymais tai padaryti JAV.“

Po to, kai buvo sužinota, kada sulauksime naujojo išmaniųjų telefonų flagmano iš „Samsung“, internete pasirodė gana keistokų gandų. Juose rašoma, kad „Galaxy S IV“ varys ne pačių korėjiečių sukurtas „Exynos 5 Octa“ lustas, o „Qualcomm Snapdragon 600”, kas neatrodo logiška.

Mes, tuo tarpu, galime priminti, jog, pasak ankstesnių pranešimų, „Galaxy S IV“ vargu ar ką pasiūlys netikėto. Mes veikiausiai išvysime didesnį, penkių colių įstrižainės ekraną, bevielį įkrovimo būdą, naująjį „Exynos 5 Octa“ lustą bei vieną iš naujesnių „TouchWiz“ sąsajos versijų su naujausia „Google Android“ operacinės sistemos versija, „4.2 Jelly Bean“.

Parengta pagal:

Engadget

1 Komentaras

  1. donaciuxx parašė:

    senas tas 4, o kada 5 iseis? 😀 tegul aprimsta su tais tel gal, kas cia daros kaip koks savaitrastis, vos ne kas savaite naujas modelis galaxy s…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.