Samsung ruošia Galaxy šeimos multimedijos grotuvą

Kompanija Samsung patvirtino, kad ruošia Galaxy šeimos multimedijos grotuvą, paremtą Galaxy S išmaniųjų telefonų platforma. Šis gaminys turėtų debiutuoti kitą savaitgalį vykstančioje CES parodoje ir rinkoje pasirodyti kitų metų pradžioje.

Galaxy grotuvas yra 9.9-mm storio, jame veikia Android 2.2 Froyo operacinė sistema. Naujasis Samsung produktas turės 1GHz procesorių, 4 colių LCD ekraną, kurio rezoliucija – 800×480. Taip pat grotuvas turės SoundAlive garso kokybės gerinimo technologiją, Wi-Fi, Bluetooth 3.0, 3.2 megapikselių kamerą, GPS, micro-SD kortelių jungtį, rodys HD kokybės video.

Tai savotiškas Galaxy S, tik su multimedijos galimybėmis, o vartotojai galės pasirinkti 8GB, 16GB arba 32GB grotuvo versijas. Produkto kaina šiuo metu neskelbiama.

11 Komentarai

  1. lukas513 parašė:

    ipod kopija tikekimes bus nusisekusi

  2. ironvolf parašė:

    Na bus aišku kai bus paskelbta kaina, pati specifikacija kaip grotuvui gan nebloga 😉

  3. lightray parašė:

    įdomu kaip su korpuso kokybę bus. Kuo didesnė konkurencija itouch, tuo mums geriau :).

  4. SB parašė:

    Man sitas gaminys atrodo tikras Galaxy S klonas, tik kad su praplestomis multimedijos galimybemis.

  5. Agalis parašė:

    Manau, kad jis tikslingai atrodo panasus i Galaxy S, juk to ir siekta. Manau, kad visai neblogas daikciukas. Ausines tai tikrai krutesnes uz iPhono 🙂

  6. egidijus parašė:

    Kaip suprantu čia bus Galaxy S, tik be telefono funkcijos? Tas pats kas iPod Touch, dadėk telefono funkciją ir bus iPhone 🙂 Kitaip sakant beveik š.

  7. SB parašė:

    egidijus>Privalumas bus tas, kad turėtų būti pigesnis, plius Froyo. Tai turėtų būti tas pats Galaxy S, tik kad be SIM ir su WiFi.

  8. Agalis parašė:

    Ne š tiems, kas megsta muzkos daug, nes vien tik su smartphonu nera tiek multimedijos galimybiu.

  9. Alyvuoge parašė:

    Aš turiu tokias ausines. Tai ką galiu pasakyti? Ogi tai, kad jos puikios! Groja tikrai gerai, užgožia aplinkinius garsus, todėl atrodo jog groja žymiai garsiau nei paprastos, ir dar – jos yra labai patogios, bet kartais būna biški sunku jas įsidėti. O pats Galaxy player atrodo irgi labai krutai. Manau, kad bus paklausus.

  10. egidijus parašė:

    Turiu iPod touch 4g, tapau reklamos auka 🙂 Taip norėtųsi su juo paskambinti, o negalima. Jei nėra šalia wifi ryšio tai, kad ir gudrus daiktas, bet jis gaunasi tas pats kas kompiuteris be interneto, o koks kompas be interneto? Ką su juo veikt? 🙂
    P.S. Geriau už tokią kainą nusipirkti dėvėtą iPhone ar Galaxy S.

  11. Astral parašė:

    >egidijus
    turi itouch 3gen, na nieko blogo apart kaina apie ji negaliu pasakyt. Vienintelis dalykas kuris man uzkliuvo, tai kad zemi dazniai gal kiek pamuilinti, na ir didelis galvos skausmas kad nepalaiko FLAC… Tenka rankomis viska perkonvertuoti i apple lossless..
    Ka su juo veikti? Ziureti filmus, klausyti muzika, ir nesinervinti jei del nusibaigusio akumo negalesi kam nors prisiskambinti 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.