„Samsung“ greita techproceso pažanga galimai įvyko ne be pramoninio šnipinėjimo pagalbos

CommonWealth“ teigimu „Samsung“ gali būti įklimpusi pramoninio šnipinėjimo liūne. Šie kaltinimai dabar atrodo gana realūs, nes „Samsung“ ne tik sugebėjo prisivyti savo ilgametį konkurentą TSMC bet ir aplenkti su 14nm FinFET litografija.

Įvykiu centre yra Liang Mong-song lustų kurėjas, kuris dar 2011 metais TSMC koncerno buvo paduotas į teismą dėl pramoninių paslapčių išdavimo. Kaip įrodymą kompanija pateikė išsamią ataskaitą, kurią parengė nepriklausomi ekspertai. Joje buvo lyginami TSMC ir „Samsung“ įvairūs produktai ir ieškoma panašumų. Pasak TSMC inžinierių dabartinis 16/14nm techprocesas yra kone identiškas abiejų gamintojų fabrikuose.

Dar truputį apie Liang Mong-song, jis kompanija paliko dėl to, kad jautėsi neįvertintas ir negavo norimo paaukštinimo, po to išvyko mokyti į Pietų Korėja. Po kurio laiko TSMC sužinojo, kad Liang dirba universitete, „Samsung“  technologijos institute ir žinoma savo žiniomis dalinosi su „Samsung“ inžinieriais. Pagal galiojusį draudimą Liang Mong-song „Samsung negalėjo dirbti iki 2014 metų gruodžio 31 dienos.

1 Komentaras

  1. vacoum parašė:

    manau TSMC butu apsimokeje labiau ivertinti ta darbuotoja

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.