Samsung ir Seagate sujungs jėgas ties naujais SSD diskais

Puikiai žinomas kietųjų diskų gamintojas Seagate ir viena iš daugiausiai NAND lustų pagaminančių kompanijų Samsung praeitą savaitę pranešė, kad kartu dirbs ir plėtos naują valdiklį skirtą naujos kartos verslui skirtiems kietosios būsenos kaupikliams.

Ši sąjunga sujungs Seagate norą praplėsti savo segmentą verslo klasėje, o šiam reikalui bus panaudoti Samsung 30nm MLCD NAND lustai. Taip tikimasi rinkai pristatyti naujus produktus, kurie bus ypač greiti, patikimi ir ištvermingi.

„Mes labai džiaugiamės, kad kartu su Seagate plėtosime aukštos klasės SSD kaupiklių valdiklį, o naujieji gaminiai bus skirti verslo segmentui.“, – sakė Samsung atstovas. Jis taip pat paminėjo, kad Samsung sprendimai yra pritaikyti mažam energijos sueikvojimui, tad puikiai tiks serveriams ir tikisi, kad vis daugiau SSD kaupiklių bus naudojama būtent šiame sektoriuje.

Seagate pareiškė, kad kartu plėtojamą valdiklį panaudos savo naujos kartos SSD kaupikliuose skirtuose verslui, o Samsung veikiausiai padarys tą patį. Samsung taipogi džiaugiasi dėl to, kad taps vieninteliais lustų tiekėjais Seagate kaupikliams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.