Samsung išmaniųjų telefonų rinkoje aplenkė Apple

Pasak gana gerai žinomo ir įtakingo leidinio The Wall Street Journal, Apple prarado daugiausiai išmaniųjų telefonų parduodančios kompanijos vardą. Pagal WSJ šaltinius, Pietų Korėjos elektronikos gigantas Samsung trečiajame ketvirtyje aplenkė Apple.

Nors Samsung jau kuris laikas nenurodo bendrų savo išmaniųjų telefonų pardavimų skaičių per ketvirtį, WSJ remdamasi neoficialiais šaltiniais ir rinkos tyrimų bendrovėmis nurodo, jog Samsung per tris mėnesius pardavė kiek daugiau nei 20 milijonų telefonų. Prie sėkmės labai daug prisidėjo Google Android operacine sistema varomi įrenginiai, nors gamintojas siūlo ir išmaniuosius su Windows Phone operacine sistema.

Apple su savo iPhone išmaniųjų telefonų šeima nusmuko į antrą vietą, nes per trečiąjį ketvirtį pardavė apie 17 milijonų išmaniųjų telefonų, o suomių gigantui Nokia teliko tenkintis trečiąją vieta – kompanija pardavė vos 16.8 milijonus išmaniųjų telefonų, nors išlieka lydere ties bendrais telefonų pardavimais.

4 Komentarai

  1. Alyvuoge parašė:

    Vat čia klausimas yra palyginime – Samsung tai shipped, o Apple sold ar irgi shipped? Bet šiaip sveikinu 🙂

  2. Pasisiauses parašė:

    Shipped nurodo kiek vienetų buvo išsiųsta į parduotuves, bet ne kiek parduota. Tačiau Samsung mėgsta girtis tik \"shipped\" skaičiais.
    Tuo tarpu Apple visada pateikia info kiek PARDAVĖ.

  3. ironvolf parašė:

    Koks skirtumas, ne mums gi pelnas, o jiems

  4. Recon24 parašė:

    Toks palyginimas cia kad ka zinau. Kiek samsungas tu smatphonu modeliu turi, o kiek apple…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.