Samsung naujovė – mokėjimo mobiliuoju telefonu paslauga

Kompanija Samsung pranešė, kad nuo šiol Samsung Apps siūlo ir mokėjimo už paslaugas programėles. Klientai, parsisiuntę programėlę vos dviem mygtuko spustelėjimais, su ja gali greičiau, saugiau ir patogiau atlikti mokėjimus mobiliuoju telefonu.

Kaip pranešama, nuo balandžio 28d. paslauga pradėta naudoti Didžiojoje Britanijoje, vėliau ji bus pasiekiama ir kitose Europos šalyse. „Samsung Apps mūsų klientams suteikia galimybes patogiau ir saugiau naudoti įvairias paslaugas, – kalbėjo Kang-Hyun Kwonas, Samsung Electronics Daugialypės terpės sumanymų centro vyresnysis viceprezidentas. – Naujasis mokėjimo būdas vartotojams palengvina pirkimo procesą ir suteikia pasirinkimo laisvę.“

Įsigyjamo pirkinio išlaidas galima įtraukti į mobiliojo telefono sąskaitą arba į SIM kortelės balansą. Įsigiję naująją mokėjimo mobiliuoju telefonu paslaugą klientai nebegaišta įvedinėdami papildomą informaciją (pvz., suvedinėdami kredito kortelės duomenis). Be to, Samsung Apps siūlo įvairias mokėjimų galimybes, tokias kaip mokėjimai kredito kortelėmis, išankstinio mokėjimo kortelėmis ar kt.

1 Komentaras

  1. Marakandis parašė:

    Šaunu, seniai jau taip reikėjo. Labai naudinga paslauga.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.