Samsung nori pakariauti – Apple įvėlė į dar vieną patentų mūšį

Mes kiek ankščiau rašėme, jog Apple pateikė ieškinį prieš Samsung, kuriame teigia, jog Pietų Korėjos elektronikos gigantas pažeidžia kompanijos patentus. Tuo tarpu Samsung smogė atgal ne vienu, o net keliais ieškiniais.

Samsung pateikė ieškinį Pietų Korėjoje, Japonijoje ir Vokietijoje, kuriame teigia, jog Apple pažeidžia net keletą kompanijos patentų. Šią savaitę elektronikas gigantas sumanė žengti ir į Apple teritoriją, tiksliau Jungtines Amerikos Valstijas.

JAV Kalifornijos teismas patvirtino, kad gavo ieškinį, kuriame rašoma, jog Apple pažeidžia net kiek daugiau nei dešimt Samsung patentų, įskaitant telefono galimybę ekrane rodyti laiką, kad ir kaip absurdiškai tai skambėtų. Oficialiai kompanija nori milžiniškų kompensacijų už pažeidimus, bet puse lupų kalbama, jog Samsung ruošia dar vieną ieškinį ir tikrasis to siekis yra išgąsdinti Apple, jog ši atsiimtų savo ieškinį. Kitu atveju nusimato ilgas karas teismuose.

9 Komentarai

  1. zhaltees parašė:

    Gražiai Apple užsirovė 😀

  2. Crembo parašė:

    Va va, nereikia mažytei Apple rautis ant milžino Samsung. Žodžiu gavo ką prašė Apple.

  3. pureass parašė:

    \’\’MAZYTEI\’\’ Crembo pasidomek kiek jie apyvartos susuka per metus, aisku samsungas biski daugiau. Nors tokio issireiskimo nereikejo vartoti.

  4. Fostil parašė:

    Geri patentai \"galimybę ekrane rodyti laiką\". 😀 Apsurdiska ta patentu sistema. Is vis kazkokia nesamone patentuoti GUI. Suprantu patentus susijusius su source kodu, bet tik ne GUI.

  5. nanoWorld parašė:

    @pureass

    Pagal bendra turta, Samsung\’as mazdaug 4 kartus didesnis uz Apple, todel Crembo pasakymas bent is dalies yra teisingas, kas del dydziu.

  6. ligonis parašė:

    mane vis dar stebina dalykai kuriuos galima patenuot… laiko rodymas ekrane… 😀

  7. Crembo parašė:

    pureass – be to ką nanoWorld paminėjo, Samsung Group: Employees 276,000 (2009), Apple: Employees 49,400 (2010).

  8. pureass parašė:

    @ nanoWorld

    Nevisai nano, jeigu siu metu rezultatus lygintume net dvigubai nebutu(gal tik truputi. Tikrai negali buti 4 kartus… Nebent turi yrodymu. Pasidomejus wikipedijoje: Revenue increase US$ 117.4 billion (2009)[3], o apple 2010 metu tik: Revenue increase US$ 65.23 billion (FY 2010)[2

    tai va…

  9. nanoWorld parašė:

    ~4 kartus turejau omenyje pagal \"Total assets\", bet tai tik vienas is lyginimo kriteriju, jeigu lyginsim pagal \"Revenue\" – zinoma, 4 kartu nebus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.