Samsung oficialiai pristatė Galaxy Tab 7.7 variantą

Kaip žinia, šiuo metu Samsung rinkoje siūlo tris skirtingus planšetinius kompiuterius – Galaxy Tab 7, kurį varo Android 2.3 operacinė sistema, ir Galaxy Tab 8.9 bei 10.1, kuriuose jau darbuojasi naujoji Android 3.2 operacinė sistema.

Visgi Pietų Korėjos elektronikos gigantas nuo šiol siūlys ypač patogumą mėgstantiems vartotojams naują Galaxy Tab modelį. Tai yra Galaxy Tab 7.7 ir kaip jau supratote, jo ekranas nebus nei 8.9, nei 10.1 colio, tačiau 7.7 colio įstrižainės. Jis gebės rodyti 1280×800 taškų rezoliuciją ir bus Super AMOLED Plus tipo.

Įrenginį varys dviejų branduolių 1.4GHz Samsung Exynos procesorius, planšetinis kompiuteris turės Google Android 3.2 operacinę sistemą su TouchWiz UX vartotoją sąsaja, pora nevisiškai kokybiškų video kamerų ir visus būtinus bevielius ryšius.

Tiesa, Samsung nenurodė, nei kiek Galaxy Tab 7.7 kainuos, nei kada šis įrenginys pasirodys. Mums viena aišku, jog jis bus pigesnis, nei didesni jo broliai, na, o jo pasirodymo, žinoma, laukiame šių metų rudens pabaigoje, priartėjus šventiniam sezonui.




2 Komentarai

  1. Alyvuoge parašė:

    Lauksim pasirodant. Reikia įvertinti realiai dydį. Ar patogu bus neaišku.

  2. Pasisiauses parašė:

    Aš manau, kad 7 coliai yra tiesiog per mažai.
    9-10 yra optimalus dydis.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.