Samsung per metus pardavė 300 mln. telefonų

Pietų Korėjos kompanija Samsung pranešė, kad šiemet visame pasaulyje jau pardavė 300 milijonų mobiliųjų telefonų – daugiausia kompanijos istorijoje. Į šį, atrodo, milžinišką skaičių įeina ne tik įprasti mobilieji telefonai, tačiau ir visi išmanieji telefonai.

„Didžiuojamės šiais rekordiniais pardavimais, kurių skaičiai jau viršijo anksčiau skelbtus metų planuose. Sėkmingi pardavimai įrodo, kad vartotojai vertina Samsung prekės ženklo mobiliuosius telefonus, – kalbėjo JK Shinas, Samsung Mobiliųjų telekomunikacijų padalinio vadovas. – „Samsung – vienintelė gamintoja, kuriai pavyko sukurti tokią gausią mobiliųjų telefonų su įvairiomis operacinėmis sistemomis, Android, Windows Phone ir Samsung Bada, pasiūlą. Ateinančiais, 2012 m., planuojame toliau sėkmingai vystyti šią veiklą.“

2011 metais sėmingus Samsung pardavimų rezultatus nulėmė ir aukščiausios kategorijos „Galaxy“ serijos įrenginių išleidimas. Išmanieji šios serijos telefonai Galaxy S ir Galaxy S II sulaukė ypač didelio vartotojų dėmesio. 2011 m. išleisto Galaxy S II telefono pardavimai pasiekė rekordinius 10 milijonų vienetų greičiau nei kurio nors kito mobiliojo įrenginio kompanijos istorijoje.

Visame pasaulyje auga ir Samsung išmaniųjų telefonų su Bada operacine sistema pardavimai. Jie ypač suaktyvėjo pristačius patobuliną Bada versiją – Bada 2.0. Su šia operacine sistema buvo pristatyti ir nauji Wave serijos telefonai. Prie didelių pardavimų, žinoma, svariai prisidėjo ir pigūs kompanijos mobilieji telefonai.


1 Komentaras

  1. Alyvuoge parašė:

    Sveikinu, gerai korejiečiai pavarė 🙂 Tas jų Galaxy Note tai tikrai vertas dėmesio daiktas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.