Samsung planšetas pasirodys ankščiau, nei tikėtasi?

Internete pasirodė pranešimai, kad Pietų Korėjos elektronikos gigantas Samsung ketina į planšetų rinką žengti dar šiame ketvirtyje ir taip užbėgti konkurentams už akių. Žinoma, mes nekalbame apie Apple, kurie savo Apple iPad pristatė gana senokai.

Labai tikėtina, kad naujasis kompanijos planšetinis kompiuteris bus anonsuotas jau rugpjūčio 11 dieną vykstančiame renginyje Niujorke, JAV, kuriame ir taip numatyta anonsuoti keletą naujų produktų ir paskelbti pranešimų, tad vienas iš naujų produktų gali būti Galaxy Tab planšetas.

Tai, kad Samsung ruošia planšetą, niekam nėra paslaptis. Prieš gerus du mėnesius daugelis technikos entuziastų žinojo, kad elektronikos gigantas į rinką žengs su Galaxy Tab 7 colių planšetu, kurio prototipo fotografiją matote apačioje. Tiesa, Samsung Galaxy Tab gali turėti visko, ko mums reikia – Android 2.2 operacinę sistemą su Adobe Flash, TouchWiz vartotojo sąsają ir galingą ARM pagrindu pagrįstą centrinį procesorių. Mes tiesiog laukiame daugiau žinių ir jo pasirodymo.

3 Komentarai

  1. phemark parašė:

    Tiesiog didelis Galaxy S:)

    Telefonas super tai ir tabletas neturetu buti blogas

  2. lightray parašė:

    manau bus šaunesnis nei apple ipad

  3. -NRJ- parašė:

    Samsung – don\’t feed steroids for your galaxy like apple did with iPhone !!

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.