Samsung pristato Galaxy S II su CG stiklo plokšte

Samsung bei stiklo ir keramikos produktų gamintoja Corning Incorporated pranešė, jog išmaniajame telefone Samsung Galaxy S II, kuris yra Pietų Korėjos giganto flagmanas, pritaikė apsauginę Corning Gorilla stiklo plokštę.

Kaip žinia, Samsung Galaxy S II – išmanusis telefonas su dviejų branduolių procesoriumi, įdiegta operacine sistema Android 2.3 (Gingerbread), daugialypės terpės ir duomenų perdavimo priemonėmis. Naujajame telefone įtaisyta plona ir lengva apsauginė ekrano stiklo plokštė Corning Gorilla yra specialiai pritaikyta Galaxy S II.

Pasak Hankil Yoono, Samsung Electronics išmaniųjų telefonų produktų planavimo viceprezidento, Galaxy S II su moderniuoju Super-AMOLED-Plus ekranu – Samsung lyderystės kuriant mobiliųjų įrenginių ekranų technologijas įrodymas. Dėl Corning Gorilla stiklo sluoksnio ypač plonų Galaxy S II telefonų lietimui jautrūs ekranai yra žymiai patvaresni.

Galime priminti, jog Gorilla Glass – medžiaga, skirta iš stiklo gaminamoms moderniausių įrenginių priekinėms dalims. Gaminant šią medžiagą buvo sukurta speciali cheminė formulė, dėl kurios naujoji plokštė yra žymiai atsparesnė pažeidimams ir patvaresnė naudojant nei kitos ekranų dangos.

3 Komentarai

  1. Neveris parašė:

    Nu ka zymiai greiciau tasko Apple :DDD

  2. Marakandis parašė:

    Šiaip man atrodo Dragontail yra pats atspariausias stiklas. Kodėl šito Samsung neįdėjo?

  3. Alyvuoge parašė:

    Samsung jėga 🙂 ….kaip visada.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.