Samsung ruošia Galaxy S Mini išmanųjį telefoną?

Pietų Korėjos gigantas Samsung neva vasario mėnesį vyksiančioje Mobile World Congress parodoje pristatys mažą ypač populiaraus Google Android operacine sistema pagrįsto Galaxy S telefono versiją, praneša įvairūs interneto šaltiniai.

Teigiama, jog telefonas vadinsis Galaxy S Mini vardu, tačiau išlaikys pagrindinius savo didžiojo brolio dizaino bruožus. Šių pranešimų tikrumu kiek verčia suabejoti faktas, kad įvairūs šaltiniai pateikia dvi visiškai skirtingas Galaxy S Mini telefono versijas.

Pranešama, kad Galaxy S Mini turės žymiai mažesnį ekraną, nei Galaxy S, kurio raiška jau bus nebe 800×480 taško, tačiau 480×320, bet jis turėtų išlaikyti tą pačią apartinę įrangą, kaip ir 5MP vaizdo kamerą, naudojamą Galaxy S išmaniajame telefone.

5 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    Reikia tikėtis ir per pus mažesnės kainos 🙂

  2. Marakandis parašė:

    Chebryte, pasenusią info spausdinate – čia visai ne Galaxy S Mini, o Galaxy ACE s5830.

  3. Agalis parašė:

    Kaip pavadinsi, taip nepagadinsi 🙂 Šiaip nieko visai modeliukas. Reik tikėtis, kad ir kaina bus mažesnė, jei jau modleis mažesnis.

  4. NForce parašė:

    Aparatinė įranga ne ta pati – procesorius bus qualcomm msm 7227-1. Beveik toks pats kaip naudojamas galaxy 5, tik paturbintas iki 800mhz, t.y. ARMv6, kaip senesniuose HTC, kaip Tattoo, Hero. Galaxy S procesorius yra 1ghz Hummingbird, ARMv7, Snapdragon\’o atitikmuo

  5. SB parašė:

    Kai bus oficiali informacija, pranesim viska aiskiai. Dabar vienur kitaip, kitur – dar kitaip raso. Gandai tiesiog.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.