Samsung: Tai Apple pažeidžia mūsų patentus

Šia savaitę rašėme, jog Apple pateikė ieškinį prieš Pietų Korėjos elektronikos gigantą Samsung, kuriame teigia, jog Galaxy serijos išmanieji telefonai ir planšetiniai kompiuteriai yra Apple iPhone bei iPad produktų kopijos. Samsung turi savo atsaką.

Samsung taip pat padavė į teismą Apple ir teigia, jog pastarosios kompanijos produktai pažeidė mažiausiai penkis jos patentus. „Samsung siekis vystyti ir tobulinti pažangiausias technologijas bei stiprinti intelektinės nuosavybės priemones yra pagrindiniai mūsų sėkmės elementai. Samsung aktyviai reaguos į kaltinimus ir imsis atitinkamų veiksmų, siekiant apsaugoti kompanijos intelektinę nuosavybę.“, – teigiama oficialame Samsung pranešime spaudai.

Galime priminti, kad šis patentų karas yra gana keistas. Apple savo įrenginiuose naudoja Samsung DRAM atminties modulius, „flash“ atmintį ir kitus komponentus, tad abi kompanijos pelnosi iš šio sandorio. Labai keista, jog jos nusprendė teistis teismuose.

12 Komentarai

  1. Vytautas parašė:

    Mldc Samsung, nėr ko apsileist 🙂

  2. Crembo parašė:

    Apple pradėjo, Samsung\’as kerta atgal, patys kalti.

  3. nanoWorld parašė:

    Abi kompanijos nusprende \"pasipijarint\" 🙂

  4. NForce parašė:

    Patentų troliai užkniso juodai

  5. Astral parašė:

    Nusprende issiaiskinti pas kuri didesnis 🙂

  6. ligonis parašė:

    po ismto metu galvos \"isivaizduojat, kokie idiotai buvo, kad leido patentuot aplikacijos paleidima paspaudus ant ikonos\" 😀

    kaip mazi vaikai pesasi del kazko, kas neivienam neapasirodytu it gali but priezastis.

  7. Maariux parašė:

    Sugalvojo pasireklaminti beveik nemokamai 🙂

  8. Metanabol parašė:

    Nors ir visuomet žlugęs obuolys mano akyse buvo, bet dabar tiesiog jau palaidotas 10m po žeme… Ir tikrai neprisikels per velykas. Pusę detalių, grynai perkamos, tas pats, kas patpolnai dešras sukt, mėsą perkant pigiausią.. Išvis pirkdamas apple, gauni viduje visų įmanomų firmų šūddetales, kurias kiša obuoliui už centus, o tas dar pinigus daro… Ždž, nenusipelno Jobs\’as tiek dėmesio. Meskit į jį akmenį. Arba geriau margutį.

  9. tomaxsas parašė:

    Metanabol: tu tiesiog pavydi jog apple sugeba padaryti tai ko kitoms firmoms nesiseka? Dar pasakyk kad tuose HTC, Samsung įrenginiuose sudėtos auksinės detalės?

  10. cepukas parašė:

    man tai juokinga,bet ta samsung galaxy s serija,grynai islieti iphone,pagal dizaina 😀 gryna kopija,tik,kad su android 😀 Nieko neturiu pries,nei pries viena,nei pries kita,tik,kad siais laikais juokingai gaunasi,didzioji dalis mobiliuju irenginiu gamintoju,kopijuoja iphone dizaina. 😀

  11. Storasis parašė:

    Geriausia ginyba puolimas 😀

  12. AP0323 parašė:

    kas uzpatentavo plytu forma yra milijonieriai dabar turbut…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.