Australijoje Samsung pateikė atsakomąjį ieškinys prieš Apple

Samsung Australijoje imasi rimtos teisinės kovos prieš Apple. Apple prieš porą mėnesių pateikė ieškinį prieš Samsung, jog ši pažeidė dizaino ir vartotojo sąsajos patentus, Apple naudotus iPad ir iPhone gaminiuose.

Dėl to, kaip žinia, Samsung rugpjūtį Australijoje uždrausta platinti Galaxy Tab 10.1 planšetes, tad Pietų Korėjos gigantas patyręs nuostolių nutarė atsikirsti. Reuters praneša, kad Samsung byloje teigiama, jog Apple iPhone ir iPad produktai pažeidžia septynis Australijos patentus, priklausančius Samsung.

Pastebima, kad jie visi yra susiję su bevielio ryšio standartais. Ieškinyje taip pat teigiama, kad Apple patentai, kurie buvo pagrindas byloje dėl Samsung Galaxy Tab 10.1, negalioja. Kaip žinia, dėl panašaus ginčo tarp Apple ir Samsung, pastarosios Galaxy Tab 10.1 pardavimai uždrausti ir Vokietijoje.

Engadget blogas taip pat praneša, kad Galaxy Tab 8.9 versija tik su Wi-Fi, naujausias Galaxy Tab šeimos planšetinis kompiuteris, kai kuriose JAV parduotuvėse turėtų pasirodyti rugsėjo 22 dieną, o likusiose – rugsėjo 25 dieną. Numanoma kaina $399.99. Galime suprasti, kad Samsung tikrai nesnaudžia ir visais būdais mėgina įtvirtinti pozicijas planšetinių kompiuterių rinkoje.

4 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Jau atsibodo!!! Jau tikrai atsibodo skaityti apie nuograuzos karus del ju pazeistu \"patentu\".

  2. Alyvuoge parašė:

    Jo, kiek galima.

  3. SB parašė:

    Idomu, kaip viskas baigsis.

  4. registracijoz parašė:

    viskas baigsis netiketa apple smugiu zemiau bambos, po jo ilgai raitysis ir graus nagus, nes vis daugiau kompaniju pradeda sukilti pries apple su savo patentais, arteja nesuvaldomas nuograuzos nelaimiu laikotarpis, kuri isprovokavo pats apple.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.