Samsung Wave – su daugybe naujovių

Samsung taip pat pompastiškai pradėjo savo telefonų pristatymus Barselonoje ir pirmasis išmanusis telefonas, apie kurį buvo prabilta, tapo Samsung Wave, kuris pasižymės daugybe naujovių tiek technine, tiek programine puse.

Samsung Wave, kuris dar bus žinomas S8500 vardu, kelios savaitės prieš MWC buvo gana nemažai apkalbamas, tačiau štai mes jus pasitinkame su oficialiu anonsu. Telefonas pasižymės inovacinėmis technologijomis – pradedant naująją Samsung Bada mobiliaja platforma ir baigiant Bluetooth 3.0 sąsaja. Kas dėl pastarosios, Samsung Wave turėtų tapti pirmuoju telefonu rinkoje, kuris ją ir pasiūlys kaip vieną iš pagrindinių ypatybių.

Kompanija taipogi giria 3.3 colio lietimui jautrų Super AMOLED ekraną, nors mes, tiesą pasakius, nesuprantame, kodėl jis įvardintas „aukštesnės rūšies“, nei kiti tokio pat dydžio ir tipo ekranai. Tiesa, jis geba atvaizduoti net 800×480 rezoliuciją, kas yra tiesiog nuostabu, tačiau daugybės lietimui jautrių funkcijų nebūvimas yra šio telefono žudikas. Tikimės, jog tai bus ištaisyta artimiausiu metu.

Iš vidaus telefonas taip pat aukščiausios klasės – 1GHz procesorius, 5MP kamera, GPS imtuvas, akselerometras ir 8GB vidinė atmintis. Telefonas taip pat, žinoma, turi WiFi ryšį, palaiko 3G standartą ir pasižymi microSD kortelių skaitytuvu. Samsung Bada platforma kartu su Samsung Wave pasirodys su plačiu multimedijos palaikymu – įskaitant DivX, XvID ir WMV video formatų palaikymą. Produktas net gebės susidoroti su 720p rezoliucijos vaizdo medžiaga dėka savo spartaus procesoriaus. Mes net nekalbame apie standartinių muzikos failų formatų palaikymą, kas jau ir taip savaime suprantama būtinybė.

Kompanija taipogi užsiminė apie mDNIe (angl. mobile Digital Natural Image engine) technologiją, kuri jau kuris laikas naudojama Samsung LCD ir LED televizoriuose. Tariant jums suprantamesniais žodžiais, šios technologijos pagalba telefonas tampa vienu iš geresnių prietaisų peržiūrėti jūsų turimą turinį. Įrenginys turėtų pasirodyti jau balandį, tačiau kaina vis dar nėra žinoma. Apačioje matote šio telefono išsamią demonstraciją, tačiau atidžiai žiūrėdami pastebėsite vieną problemą – telefonas į priartinimą pirštais reaguoja kaip į…klaidą. Nesmerkime Samsung, čia tik prototipas. Palauksime balandžio ir pažiūrėsime, kaip Wave sudrebins rinką.







2 Komentarai

  1. ironvolf parašė:

    Gražus dizainas 🙂 Reikia laukt kol išbaigtas pasirodys.

  2. Fostil parašė:

    \"… tačiau daugybės lietimui jautrių funkcijų nebūvimas yra šio telefono žudikas.\" Kazkaip pakvipo apple fanbojum. Nematau absoliuciai jokios naudos is to multi touch palaikymo. Nuotraukas priartint- vaje, kad reikalingas daigtas… Internet browsinimui- opera mobile be multi touch tobulai susitvarko kazkaip. Zaidimam- na jei rupi zaidimai tokiam telefone tai tada jo minusas aisku. Tad sakyti taip yra kiek klaidinga.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.