Samsung Wave telefonų turėtojams Lietuvoje – geros žinios

Kompanija Samsung skelbia, kad Lietuvoje, pirmojoje iš Baltijos šalių, Samsung programėlių parduotuvė yra atnaujinama daugiau nei 1000 programėlių. Nuo šiol vartotojai Lietuvoje gali įsigyti ir mokamas programėles. Mokėjimai atliekami kredito kortele: vartotojams nebereikia siųsti trumposios žinutės, pakanka įvesti kredito kortelės duomenis vieną kart ir vėliau pirkti bei parsisiųsti programėles kada panorėjus.

Su Samsung mobiliaisiais išmaniaisiais telefonais vartotojai gali parsisiųsti įvairiausius žaidimus, skaityti naujienas, bendrauti socialiniuose tinkluose. Be to, jie kviečiami programuoti ir pristatyti savo programėles Samsung Apps parduotuvėje. Tai reiškia, kad vartotojai gali ne tik naudotis, bet ir patys kurti programėlių parduotuvės turinį, dalintis savo idėjomis ir kūriniais su kitais. Specialiai programuotojams Samsung Apps puslapyje pateikiamos nuorodos ir visa informacija, kaip įgyvendinti savo idėjas.

Galime priminti, jog Samsung Apps programėlių parduotuvė iš tiesų yra sukurta siekiant praplėsti išmaniųjų įrenginių su Bada operacine sistema funkcijas ir suteikti galimybę kiekvienam vartotojui savo telefone pačiam susikurti sau reikalingų funkcijų rinkinį. Tai reiškia, kad naudos iš šio atnaujinimo vartotojai Lietuvoje turi tik tie, kurie naudojasi Samsung Wave išmanaisiais telefonais su Bada operacine sistema.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.