„Samsung Display“ statys 1 milijardo vertės ekranų gamyklą Vietname

„Samsung Display“ patvirtino pritarę 1 milijardo vertės ekranų gamyklos Vietname statyboms. Gamykla įsikurs Bac Ninh provincijoje, joje bus surenkami ekranų moduliai. Tai bus pirma tokio tipo gamykla Vietname ir apskritai šiame regione.

Įdomu tai, kad „Samsung“ teigia pradėsiantys gamybą „kažkada 2015 metais“, kas reiškia, kad gamyklos statybai, bandymams ir milijardo vertės įrangos atgabenimui turi tik 18 mėnesių.

Pasak „Roiters“ pranešimų tarnybos, „Samsung“ nori padidinti savo galimybes tiekti ekranus „Samsung Electronics“ kompanijai ir kitiems klientams. Kompanija yra nuolat spaudžiama Kinijos konkurentų, tokių kaip „Huawei Technologies“, gaminančių pigesnius aukštos klasės mobiliuosius telefonus, ir skatinama aktyviau konkuruoti vidutinės ir žemesnės klasės produktų kategorijose. Išlaidų sumažinimas galėtų leisti susigrąžinti prarastas pozicijas Pietų Korėjos išmaniųjų telefonų rinkoje. Vietnamas buvo pasirinktas dėl jo santykinai pigios darbo jėgos. Ekranų modulių surinkimas reikalauja įdėti daug darbo, tad „Samsung“ tikisi sumažinti išlaidas pasirinkdami Vietnamo, o ne Pietų Korėjos darbuotojus.

1 Komentaras

  1. Crunk parašė:

    Vienamo, o ne Pietų Korėjos darbuotojus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.