„SanDisk“ pasiūlys 400 GB talpos microSD kortelę

Tai skamba neįtikėtinai, bet į mažytę microSD kortelę „SanDisk“ sugebės sutalpinti net 400 GB duomenų. Ši microSD kortele turės „SanDisk Ultra microSDXC UHS-I“ pavadinimą. Negana to, kad kortelėje tilps milžiniškas kiekis duomenų ji bus dar ir labai greita, tad vilios tuos kam reikalinga ypač didelė sparta ir talpa.

„SanDisk 400 GB Ultra microSDXC UHS-I“ kortelei bus suteikiama net 10 metų garantija, o ją bus galima įsigyti tiesiai iš „SanDisk.com“ tinklapio ar įprastų parduotuvių. 400 GB talpos kortelės rekomenduojama kaina yra 249.99 USD.

9 Komentarai

  1. jokbon parašė:

    Visiskas sudas telefonai riboja atminties kieki right?

  2. xFiniti64 parašė:

    jokbon – O kaiptik geras dalykas, man i savo S8+ rootinta, susiformatinsiu NTFS per nauje karneli, kuri nesenai perflesinau kaiptik tokiems reikalams. Pasmane kompe jau USB C 3.1 gen 2, kaip ir telefone, aisku turiu laida USB C to USB 3.0 greitis 5Gbps, korteles greitis 100MB/s, visai normaliai. Labai gerai nes jau nebeisitenku su 256GB, matai megstu muzikyte pakalusyt, samsunge paruosta 32-bit/384kHz DAC ir tt, aisku as klausau DSD (DFF) formato muzika, tai ankstoka, o ka jau kalbet 4K HDR filmavimas, nes nu hebrai per QLED koki bajarioka reik parodit.

    • Nuomone parašė:

      Na ir kaip QLED’as? Ar tv naudoji filmo, kito turinio peržiūrai tamsioje aplinkoje? Nes kiek apžvalgų, tai didžiausia šios serijos tv bėda su lokaliu apšvietimu, nes praktiškai jo nėra dėl „kūdumo“ vaikymosi, kai pašvietimo blokų yra tik 3 per visą ekrano ilgį ekrano apačioje… Na nebent tikrai nežiūrite turinio tamsoje, tai spalvų volume – neįveikiamas jokio kito konkurento.
      Pvz [link]http://www.rtings.com/tv/tests/picture-quality[/link]

      • xFiniti64 parašė:

        Meluoji, lokal dimingas yra, ir jis butu 64 zonos, aisku tai nera full arejus kaip 300 ar pns. Naudoju su ps4 PRO, nes HDR yra dievas ant jo 😀 1500 nits, horizon zaidimas atrodo tikri narkotikai. Filmai, na lietuvoj su blu ray sudini reikalai, seip laukiu xbox one X, tada pasiperkaliosiu filmu, blu ray 4k dar nera nulausta apsauga, delto linkomanijoje dominuoja 1080p. Kas vel del apsvietimo, dauguma apzvalgininku youtubininku ir kitokiu ubininku, jie padaro SMART LED low, nes pas samsunga lokal dimingas vat taip ir vadinas, medium jis naudoja 32 zonas, high 64 zonos, BET ! Cia yra ne IPS, cia labai gerai blokuoja pixeliai apsvietima. OLED LG turejau, aciu nereik, idege man zaidimo UI i telika. Seip nieko geresnio rinkoje nera, ant zaidimu SU HDR ! TAIP SU HDR input lagas 21ms. LG flagmanu po 90ms. Ka galeciau akcentuoti tai nerelu kautinga ar kaip pavadint, tiesiogines saules spinduliose nieko neatspindi, bet rodo kaip ledas. Pc pajungus meslas, nezinau kas per bedos, 1080 ti, taspac mass efektas, bet ant HDR atrodo suluzes, zaidziau ant ps4 pro (taip apgailetina) bet ant konsoles 1500 kartu geriau atrodo HDR.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.