SanDisk siūlo 10 metų garantiją su savo SSD kaupikliais

Štai į parduotuvių lentynas turėtų atkeliauti dar pora kietosios būsenos kaupiklių. Taip jau yra, kad SSD tipo kaupikliai įgauna pagreitį, kompanijos vis atnaujina ar praplečia savo pasiūlą, tad nenuostabu, jog naujus produktus pristato ir SanDisk.

SanDisk oficialiai pranešė, kad Šiaurės Amerikos ir Europos rinkoms pradėjo tiekti 60GB ir 120GB talpos G3 serijos SSD kaupiklius. Tiesa, šie nėra labai pigūs: 60GB versija už Atlanto įvertinta 230 JAV dolerių, dvigubai talpesnė – 400 JAV dolerių. Visgi, sumokėję daugiau vartotojai neturėtų nusvilti – kompanija produktams suteikia limituotą 10 metų garantiją. Taip pat dėka naujosios failų tvarkymo sistemos ExtremeFFS, įrenginių patvarumas padidėja, kaip ir sparta.

Taigi, SanDisk produktai pasižymi visai neblogais greičiais – maksimaliu 220MB/s skaitymo ir 120MB/s įrašymo greičiu. Šie skaičiai yra kiek geresni už 300 JAV dolerių kainuojančio Intel X25-M 80GB modelio, kuris skaito failus 250MB/s, o juos įrašo vos 70MB/s greičiu. Atsižvelgiant į kainą už vieną gigabaitą, ji yra labai panaši.

SanDisk jau pradėjo pardavinėti šiuos G3 SSD kaupiklius savo oficialioje internetinėje parduotuvėje. Tiesa, jei jūs turite savo mėgstamą interneto pardavėją ar kitą prekybos tašką, teks kiek palaukti, kol Europos mažmenininkų rankose šie kaupikliai atsidurs, nors tai turėtų nutikti netrukus.

5 Komentarai

  1. Crembo parašė:

    Kas nori prognozuoti kada SSD taps prienami visiems? (kainos prasme)

  2. SB parašė:

    Crembo>>>2012 antroje puseje.

  3. nugat parašė:

    Žinoma,nenaudinga pardavinėti 8,16 ar pan GB hardus.
    Kada galima pasipelnyti motyvuojant talpa,technologijų naujumu,ir t.t.
    Be abejo,kainos pamažu krenta.Bet ne taip gal greitai,kaip norėtūsi.
    Turiu galvoje bent 400lt ribose…už naują,ir spartų 🙂

  4. Dephy parašė:

    noreciau okki ssd pasiimt 32-64gb siaip, ant jo windowsus isirasyciau kad sparciau uzsikraudinetu ir tt. Bet kaina pokolkas netenkita manes tai tikrai. Galvoju gal raida daryt is paprastu.. bet velgi, papildomai daugiau elektros ris, daugiau garso kels. Kazi kiek hardas paprastas sunaudoja elektros?

  5. linas_mif parašė:

    Pamacius kaina, tai tas mano hdd ne toks ir letas:D Dar pora metu palauksiu:D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.