SB savaitinis žodis

Nauja rubrika mūsų portale kurioje aš, jūsų visų gerai žinomas SB, išsakysiu vieną ar kitą nuomonę, atkreipsiu dėmesnį į naujienas, apie kurias nerašėme, tačiau kurios gali sudominti. Visgi, šį karta tai bus neįprastas žodis, tad daugiau pakalbėsime apie ateitį.

Visų pirmiausia, ar jus tenkina naujasis mūsų konkursas? Pripažinkite, prizai geriausi Lietuvoje, nes prizinis fondas viršija 1500 litų. Mes taip atkreipėme dėmesį į vartotojų prašymus. Kitas MSI konkursas, jei viskas pasiseks su pirmuoju, bus su vaizdo plokštėmis.

Taip pat noriu pasakyti, kad Technews.lt nėra tikrasis mano darbas ar veikla, tai daugiau hobis, tačiau atėjo vasara, turėsiu laisvo laiko ir nepaisant to, kad veikiausiai lankomumas kiek kris, jūs kiekvieną dieną matysite ne tik po 4-5 naujienas, tačiau ir daugybe apžvalgų. Visam laikui sugrįš ir apžvalgų suvestinė, nes ją sudaryti pagaliau turėsiu pakankamai laiko.

Taipogi norėčiau pakalbėti apie mūsų konkurentus. Tikslių vardų nevardinsiu, tačiau tenka pripažinti, kad portalų, kuriuos per diena aplanko apie 2-3 šimtai unikalių lankytojų išdygo net aštuoni, jų tikslas gana aiškus – testavimo pavyzdžiai. Mane kiek graudina faktas, kad jų apžvalgos apgailėtinos, o kompanijoms į lankomumą ir jų kokybę, atrodo, yra nusispjaut. Tiesa, tai tik asmeninė mano nuomonė, tačiau manau, jog Technews.lt apžvalgos yra pačios geriausios ir išsamiausios Lietuvoje. Jei su tuo nesutinkate, galbūt rasime bendrą kalbą ir jos bus dar geresnės ateityje.

Tai tiek šiam, pirmajam kartui. Kiekvieną savaitę, šeštadienį pabandysiu apžvelgti IT pasaulį ir nušviesti jus ne tik naujienomis iš jo, bet ir iš mūsų pačių darbo ir ateities veiklos. Sekime IT pasaulį, apžiūrėkime naujausius produktus kartu.

13 Komentarai

  1. zhaltees parašė:

    SB, nuo konkurentų niekur nepabėgsi, kad ir kokie jie būtų, o tuo tarpu pranašumą palaikyti pavyks tik darbais, o ne pažadais. Technews.lt pastaruoju metu šiokią tokią pažadukų reputaciją jau užsitarnavę deja…

  2. SB parašė:

    zhaltees>Galbūt, visą atsakomybę prisiimu aš. Kritika yra gerai ir ji man patinka, tai stumia į priekį. Bet kokiu atveju, stengsiuosi kuo daugiau prisidėti prie Technews.lt veiklos, tiek naujienomis, tiek apžvalgomis. Mano nuomone, svarbiausia kad jos būtų įdomios ir kokybiškos. Darbo įdedu tikrai nemažai.

  3. algiz parašė:

    Egzaminai baigesi, kad laiko daugiau rasis ? 🙂 Siaip pats portalas tikrai geras tik reiktu paciam poros pagalbininku rimtesniu.. nes vienas daug nenuveiksi, o cia galima issukti gana lankoma svetaine..

  4. SB parašė:

    algiz>Atsiskaitymu metas lyg ir baigesi. O kas del rimtesniu pagalbininku, viskas priklausys nuo to, kaip seksis su pajamomis, trumpiau tariant reklama.

  5. iLLs parašė:

    Turbut vienintelis LIETUVISKAS tokio tipo puslapis kuris tikrai patinka, dekui 😉

  6. BC00 parašė:

    \"Jei su tuo nesutinkate, galbūt rasime bendrą kalbą ir jos bus dar geresnės ateityje\" , – tokios kalbos su gerbiamu SB ieskau jau ilgai…

  7. dzapie parašė:

    na jo, kitu saitu apzvalgas skaityt tas pats kas komedija ziuret – su didele sypsena 🙂

  8. daniukas21 parašė:

    as net nzn kokie tie kiti konkurentai man ir cia gerai 🙂

  9. Fikusas parašė:

    Jeigu ir kitam konkurse reikės Facebook profilio, tai atsiprašau 🙂 O visa kita kaip ir neblogai. Labai džiugu, kad sugrįš apžvalgų suvestinė (dabar tenka jas skaityti Techpowerup\’e). Laukiam ir daugiau apžvalgų. Beja, turiu pasiulymą dėl vienos. Kaip kad darėte termo pastų kovą, tai galėtumėt padaryti massive 120 mm fan\’ų kovą tiek kaip prie CPU aušintuvų, tiek kaip case fan\’ų 🙂 Smth like this:

    http://www.overclockers.ru/lab/33718_2/Ventilyatornyj_raj_-_svodnoe_testirovanie_120-mm_ventilyatorov.html

  10. RobiZ parašė:

    galbut ne i tema, bet technews.lt reiktu SEO optimizuoti, nes dabar dauguma tu kitu portalu google stovi aukstai ir taip jie gauna lankytoju, tuo tarpu technews.lt isvis sunku rasti…

  11. Neuron parašė:

    Kad išsamiausios tai sutinku, bet kad ne visiem jos skirtos o tik užkietėjusiem kompiuterastam. Skaitant jūsų apžvalgą atrodo, kad skaitai ne kokį įdomų straipsnį, o nuobodų mokslinį veikalą. Dėl to dažnaiusaii neperskaitytau visos apžvalgos iki galo. Dažniausiai nežiūrit iš vartotojiškos pusės, rašot visokias formules dar labiau apsunkindami tekstą. Man kaip paprastam vartotojui įdomiausia skaityt yra guru3d.com apžvalgas, nes yra lengvos, šmaikštus testas, viskas pakankamai paprastai išdėstyta ir puikiai apipavidalinta.

    Bet čia tik mano asmeninė nuomonė, aš tikiu, kad yra daug rimtų kompiuterastų, kuriem ne kaip man jūsų apžvalgos yra puikiai suprantamos.

  12. Krekeris parašė:

    Džiugu, kad puslapyje pajudėjo ledai, nes retai naujienų atsirasdavo ir apžvalgų nebebuvo, o tai iki šiol mano manymu geriausias IT puslapis

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.