SB savaitinis žodis, liepos pradžia

Visiems neįtiksi ir nepaisant to, kad to kiekvienas iš mūsų, kuris čia ką nors rašo, ir nesiekia to, mes nusprendėme tęsti savaitinio žodžio rubrikėlę, nes neturime blogo skilties, nors Lietuvos IT pasaulyje tam specializuotų vietų netrūksta.

Tikiuosi, kad visi tie, kuriems savaitinės rubrikėlės nepatiko, praleido šią naujieną/blogo įrašą, o jei netyčia ją spustelėjo, užsidengė akis. Mes ir toliau kalbėsime apie sagą, kuri nesiruošia baigtis – Apple iPhone 4 gyvenimo istorija. Kad ir ką besakytų kompanijos fanai, aš turiu aiškią nuomonę – telefonas yra sumautas dėl to, kad negaudo elementaraus ryšio.

Aš jau net nesileidžiu į kalbas, kad Adobe Flash yra būtinas atributas, o šia kryptimi ir juda Google Android platforma, sakykime, kad Apple nemato perspektyvų. Ši kompanija taip pat nemato perspektyvų jos mobilius įrenginius laikyti kairėje rankoje, nes tai veikiausiai yra labai nepatogu, nors dažnas telefono turėtojas pasakys priešingai.

Internete šmėžuojančios antraštės „Apple pripažino savo klaidą“ mane sudomina iki to momento, kol nepradėjau skaityti pačių pranešimų. Kompanija teigia, kad įsivėlė klaida programinėje įrangoje ir ši blogai rodo signalo stiprumą. Apple pažymėjo, kad signalas liks toks pat, keisis tik jo atvaizdavimo mechanizmas.

Galimas daiktas, kad telefonas pats numeta skambučius, sumažiną mobiliojo interneto ryšį kai susimaišo, kiek brūkšnelių parodyti skalėje. Viskas atrodo labai įdomiai ir mes neabejotinai laukiame atnaujinimo ir pažiūrėsime, ar tai suveiks. Mes vis dar įtariame mechaninę klaidą.

13 Komentarai

  1. bronius parašė:

    Nelabai eina suprast pirmo sakinio… 😀

  2. SB parašė:

    bronius>Sulaukėme pastabų, kad savaitinė rubrikėlė sumauta.

  3. nugat parašė:

    Kieno šis portalas,tų ir taisyklės.
    Man asmeniškai tai dzin.Ar kas tik vieną savaitę rašys apie tą ponę,ar dešimt 😉
    Atėjau,perbėgau per info,ir išbėgau.Kaip ir dauguma.
    O kas nori ar turi ką parašyti,tegu.
    Tam ir yra forumai ar pan… 🙂

  4. Renault999I9I parašė:

    Aš už šias rubrikėles – duoda daugiau gyvasties portalui.

  5. JisVisadaSalia parašė:

    Aš taip pat už. Beje mėgstamiausias portalas, kuris išverčia daugiausia naujienų. Kiti tik paviršutiniškai su nuorodomis. Nors labai daug nežinau panašių portalų 😀 Gal ir yra dar kur neblogi… 😛 Tikrai puikios naujienos ir puiki savaitinė rubrikėlė. Taip ir toliau 😀

  6. forxis parašė:

    man patiko visa tiesa pasake ;D galetumet rubrika be grimo pavadinti 😀

  7. Press parašė:

    ramiai, ateis Pasisiauses išaiskys visa politika. ir bus ne \"be grimo\" ,o \"akistata\" 😀

  8. nanoWorld parašė:

    Taip. Ir pasakys, kaip ji visi izeidineja, koks tas telefonas yra unikalus technologiju ir meno sintezes produktas, kaip mes pavydim ir nekenciam Apple, ir kad mes apskritai dar nepribrende Apple kulturai 🙂

  9. ironvolf parašė:

    nanoWorld +100

  10. spfanas parašė:

    man irgi patinka , ir komentarai daznai buna itema , nekokie mazvaikiski, zodziu viskas gerai,

  11. valkins parašė:

    IT pasaulis 😀
    O siaip, savaitinis zodis – gerai.
    Ir vistiek nesuprantu, kuriu galu (visi iki vieno) dantis pasikande ant iPhone 4 (arba Apple)? Nebera pasaulyje gaminiu, del kuriu butu galima diskutuoti? Ar ju ne vienas neturi problemu? Jeigu neturi, tuomet reiskia jie unikalus, ir del to vistiek neidomus?
    WTF zmones?
    Pilstot is tuscio i kiaura. Sakysit cia iPhone tema, todel ir yra tokia diskusija (butu gerai)? Sakyciau, cia mados reikalas kalbeti apie Apple. Keisti jus visdelto.
    Jus tik plepate apie ta pati, o kazkurie zmones viska ta (ka paminite) naudoja ir vargo nemato.
    SB, puiki Jusu nuomone – \"telefonas yra sumautas\" 😀 taip ir toliau 🙂
    Visu pirma issiaiskinti gal reiktu zodziu \"elementarus\" ir \"rysys\" prasme, ir tik tada daryt vienokias ar kitokias isvadas apie telefona. Eilinis \"svirduliavimas\" zodziais, matyt nuo karscio. Rekomenduoju pabuti kur gamtoje, prie vandens, ir uzmirsti tuos iPhone ir visa kita (bent trumpam). Viskas susitvarkys savaime, nes kalbomis nieko nepakeisim.
    Peace.

  12. nanoWorld parašė:

    Na, aš taip pat nesuprantu, kodėl mes jam tiek dėmesio skiriame, nes kolkas, tai net ne telefonas – tai technologinis kičas 😀

    PS. SB nuomuonei pritariu 100%.

  13. SB parašė:

    valkins>>Kažkur gi ir aš noriu išreikšti savo nuomone, panaudoti žodžių prasmes, kurias suprantu tik aš. Aš atsiprašau visų tų, kurie viso to nenori matyti naujienose, tačiau blogo skiltis pas mus dar nestartuoja. Galbūt startuos su nauja portalo versija.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.