„Seagate“ detalizavo SF35xx šeimos valdiklius

Didžiulis SSD kaupikliams skirtų naujų „SandForce“ valdiklių vėlavimas ir pasirodžiusi nepasitenkinimo banga tarp pagrindinių jais suinteresuotų SSD kaupiklių gamintojų (šiuo atveju Kingston bei ADATA) pagaliau privertė „Seagate“ prabusti. LSI kompaniją nupirkusi „Seagate“ pagaliau paviešino daugau informacijos apie naujos kartos valdiklius.

Iš viso planuojami trys SF35xx valdikliai: SATA 3 (AHCI) sąsają palaikantis SF3514, SF3504 su PCI-Express 2.0 x2 ir NVMe protokolu bei su abiem protokolais (AHCI ir NVMe) gebantis dirbti SF3524. Valdikliuose bus integruota DRAM atmintis, kuri veiks kaip spartinančioji atmintis, o visi trys SF35xx modeliai atrodo daugiau mažiau nužengę nuo vieno bazinio varianto, koreguojant taktinį valdiklio dažnį.

„Computex 2015“ parodoje buvo pastebėtas M.2 formato SATA 3 sąsają turintis SF3500 šeimos atstovas, kuriam buvo būdinga 256 MB DDR3 buferis. Demonstracinis pavyzdys naudojo 15 nm gamybos MLC atmintį iš „Toshiba“. Aukščiausiai klasei priklausančių produktų su SF3700 valdikliu, atrodo, pastebėta nebuvo, todėl ties jų pasirodymo data tebekabo didelė nežinomybė.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.