Seagate jau pardavė apie 1,5 milijardo kietųjų diskų

Kompanija Seagate, kuri puikiai žinoma technikos entuziastams ir ne tik savo kietaisiais diskais, pranešė, kad ji šiais metais prarado pirmąją vietą, tačiau vis tiek turi kuo pasidžiaugti, nes per visą savo egzistavimą jau pardavė kiek daugiau nei 1,5 milijardo HDD.

Kompanija teigia, kad per 31 savo egzistavimo metus ji sugebėjo parduoti kiek daugiau nei 1,5 milijardo kietųjų diskų ir pradėjo skaičiavimą iki kito kertinio momento. Galime priminti, kad Seagate 2008 pradžioje jau buvo pardavusi vieną milijardą kietųjų diskų, tad gamintojui prireikė tik dviejų su puse metų parduoti dar 500 milijonų vienetų.

Ką gi, kietųjų diskų paklausa, pasak visų žaidėjų šioje rinkoje, yra tikrai nemaža, nes vartotojams reikia vis daugiau vietos, tad kompanijai veikiausiai prireiks tik dar dviejų metų, kad pasiektų naują gairę, tai yra parduotų jau 2 milijardus savo produkcijos kietųjų diskų.

1 Komentaras

  1. newdiamond parašė:

    nu jo….milijardas is ju jau shiukshlyne…
    va kaip mes tershime graziai gamta su tuo musu beatodairisku vartojimu..vakar norejau 2gb siandien 2Tb…..2 Gb siukshlyne..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.