„Seasonic Focus“ turi suderinamumo problemų su vaizdo plokštėmis

„Seasonic“ yra tikrai geras maitinimo blokų gamintojas, bet jų „Focus“ serijos maitinimo blokai turi suderinamumo problemų su tam tikromis vaizdo plokštėmis.

„nVidia“ stovykloje žinomas „Seasonic Focus“ nesuderinamumas tik su „ASUS GeForce GTX 970STRIX“ vaizdo plokšte. Tam tikrose situacijose paminėtas derinys veda prie juodo ekrano kai yra labai didelė apkrova. „Seasonic“ nustatė, kad tai lemia didesnė nei normali pulsacija energijos tiekime, kai vaizdo plokštė yra maksimaliai apkrauta. Ši problema buvo sprendžiama paprastai, viską ištaisė kokybiškesni kabeliai su didesniu ekranavimu.

„Seasonic Focus“ turi daug daugiau problemų su AMD „Vega 56/64“ vaizdo plokštėmis. Nesklandumai pasireiškia su visais „Vega“ modeliais, išleistais iki 2018 m. sausio. Esant minėtam deriniui sistema tiesiog gali išsijungti. Problema slypi tame, kad esant didelei apkrovai „Vega 56/64“ maksimali srovė būna didesnė nei yra normalu. Esant dideliam srovės šuoliui maitinimo bloke suveikia apsauga ir tai veda prie sistemos išsijungimo.

Reikia pagirti „Seasonic“, kad jie ėmėsi patys tirti problemos priežastis ir viešai apie tai kalba. Jie taip pat nori pranešti, kad tie, kurie turi problemų su „Focus“ serijos maitinimo blokai, gali susisiekti, ir „Seasonic“ bandys padėti kaip galėdami.

6 Komentarai

  1. MMM parašė:

    Pas mane ASUS GeForce GTX 970STRIX ir kitas Seasonicas, tai irgi nedraugavo. Nors gal ir del kitu priezasciu :…. ko tik neisbandziau. Nors mano problema buvo pas daugiau seasonic useriu, tik nieks nedetalizavo kokios vaizdo plokstes pas juos.

  2. MMM parašė:

    tai galiu parduoti 1050 Seasonic platinum snow white

  3. MMM parašė:

    ir ASUS GeForce GTX 970STRIX isejus jau 5 ar 6 metus, populiari vaizdo plokste, n metu kruvos nusiskundimu, laiku pradejo ziureti problema. Pats kiek su Seasonicu laiskais susirasinejau…

  4. Strelok parašė:

    Geras PSU, jau 2 pratestavau 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.