„Seasonic“ jau turi NVIDIA 12 kontaktų maitinimo jungties adapterį

Kiek neįtikėtini gandai apie 12 kontaktų maitinimo jungtį vaizdo plokštėms yra tikri, nes „Seasonic“ jau turi sukūrę tokį adapterį. Pasak ankstesnių gandų, „RTX 3000 Founders Edition“ vaizdo plokštės turės 12 kontaktų maitinimo jungtį, kuri gali tiekti daugiau elektros energijos nei įprastos 8 kontaktų jungtys. Partnerių sukurtos RTX 3000 serijos vaizdo plokštės dar turėtų turėti plačiai paplitusias 8 ir 6 kontaktų maitinimo jungtis.

Pastebėtas „Seasonic“ adapteris yra 75 cm ilgio ir dvi 8 kontaktų maitinimo jungtis verčia į 12 pin jungtį. Ant pakuotės užrašyta, kad šis adapteris vadinasi „NVIDIA 12-pin PCIe Molex Micro-Fit 3.0 connector“. „Seasonic“ teigia, kad šis adapteris kol kas yra tik testuojamas, bet jau dabar kai kurie žmonės jį turi ir nufotografavo. NVIDIA panašų 12-pin adapterį pridės ir prie vaizdo plokščių, nes kol kas maitinimo blokai tokio kabelio neturi.

12-pin jungtis yra kur kas kompaktiškesnė ir pagal senesnius gandus galės tiekti net 600 W. Nauja 12 kontaktų maitinimo jungtis turės šešias 12 V ir šešias nulių jungtis. Be to, bus pagerinta pačių kontaktų kokybė abiejose pusėse, o tai leis susidoroti su didesne srove nei 8/6-pin jungtims.

3 Komentarai

  1. samanius1124 parašė:

    sius nemokamai?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.