„Seasonic“ praneša apie tris naujus pasyvius maitinimo blokus

„Seasonic“ visiems praneša, kad papildo savo pasyvaus aušinimo maitinimo blokų seriją „Prime Fanless“. Kol kas šiai serijai priklausė tik vienas 600 W maitinimo blokas, o dabar joje bus 4 maitinimo blokai: du su „Titanium“ ir du su „Platinum“ sertifikatais.

„Prime Fanless TX“ serijos maitinimo blokai turi „Titanium“ sertifikatą, o tai garantuoja didesnį nei 95 % efektyvumą. Kadangi efektyvumas toks didelis, „Seasonic“ su pasyviu aušinimu gali pasiūlyti net 700 W galingumo maitinimo blokus. Abu serijos maitinimo blokai turi dvi 8 pin maitinimo jungtis ir po keturias 6+2 pin PCIe maitinimo jungtis.

„Prime Fanless PX“ serijoje irgi du maitinimo blokai, jie abu turės „Platinum“ sertifikatą, o tai reiškia didesnį nei 93 % efektyvumą. Pirkėjams bus siūlomi 500 W ir 450 W galios maitinimo blokai. Tarp jungčių yra dvi 8 pin maitinimo jungtys, bet tik dvi 6+2 pin PCIe maitinimo jungtys.

„Seasonic“ naujų „Prime Fanless TX/PX“ serijos maitinimo blokų kainų neatskleidžia, bet jos nebus pačios mažiausios. Gamintojas produktų kokybę įrodys skiriant 12 metų garantiją.

7 Komentarai

  1. Strelok parašė:

    Gana įspūdingai, kad galima 700W be active cooling varyti.

  2. EscO parašė:

    700w su 95 % tai yra ~35w šilumos nuostolių (esant maksimaliai apkrautam). Kadangi įprastas vartotojas kompo nelaiko 100% apkrovęs 24/7 tai šilumos skleistų perpus mažiau

  3. r00lz parašė:

    Turiu Corsair AX1600i, cooleris pradeda suktis nuo 640W, tai praktiškai niekada. Įdomu būtu palyginti kainas su Fanless TX-700.

  4. BC00 parašė:

    Čia tokie monstrosity iš po kasimų likę? 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.