„Seasonic“ ruošia išskirtinį maitinimo šaltinio modelį

„Seasonic“ fanų akis ketina mažų mažiausiai bent palepinti sniego baltumo maitinimo šaltiniu, kuris, jau taip sutapo, pasirodys žiemos sezono metu. „Snow Silent“ modelis ne tik pasižymės baltos spalvos korpusu, bet ir laisvesnio profilio ventiliatoriumi.

Galima įtarti, kad 1050 W galios „Snow Silent“ versija yra labai panaši į tokios pačios galios „Platinum“ serijai priklausantį maitinimo šaltinį, mat abu sertifikuoti tam pačiam 80+ Platinum ženklui, turi vieną masyvią +12 V liniją ir identišką skaičių prijungiamų kabelių.

Visgi „Seasonic“ atskleidė, kad skirtumas esti ne tik išskirtinėje korpuso spalvoje, bet ir 120 mm ventiliatoriuje. „Snow Silent“ bus pirmasis „Seasonic“ produktas, kuris naudos aukščiausiai rinkoje vertinamus FDB guolius. Standartinis 1050 W modelis naudoja dvigubus rutulinius guolius turintį „San Ace“ ventiliatorių, kuris pasyviu režimu dirba iki apkraunant maitinimo šaltinį 35 procentais jo galios. „Snow Silent“, pasak gamintojo, pasyviai dirbs iki 50 procentų ribos.

Kaina ir oficiali išleidimo data nežinomi, tačiau turimi šaltiniai tyliai sako, kad parduotuvėse platsniu mąstu išskirtinis „Seasonic“ modelis turėtų pasirodyti sausio mėnesį.

1 Komentaras

  1. daimonass parašė:

    Pagaliau kazkas panasaus i OCZ Silencer Mk III 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.