Sekantis didelis „Windows 10“ atnaujinimas vadinsis „November 2019 Update“

„Microsoft“ atskleidė, kad sekantis didelis „Windows 10“ atnaujinimas vadinsis „November 2019 Update“. Būsima „Windows 10“ versija bus 1909, o tai reiškia, kad atnaujinimas buvo paruoštas dar rugsėjį. Jei kam įdomu, tai galutinis atnaujinimo build‘as turėtų būti 18363.418. Nesunku suprasti, kad „Windows 10 November 2019 Update“ naudotojus pasieks kažkada lapkritį.

Su atnaujinimu „Microsoft“ vėl žada pagerinti naudotojų patirtį, bet labai nedetalizuoja kaip tai pasieks. Priminsime, kad „Windows 10 November 2019 Update“ turės naują funkciją, kuri leis operacinei sistemai suprasti, kuris procesoriaus branduolys yra geriausias ir pirmiausia jam skirs užduotis. Tai leis kažkiek pagerinti vienos gijos spartą. Technologija taip pat žinos visų branduolių galimybes ir pagal tai skirstys užduotis. Tiesa, „Windows 10“ galės susikalbėti ne su visais procesoriais. Norint, kad nauja funkcija veiktų, reikės „Intel Turbo Boost Max 3.0“ technologijos. Reikia paminėti, kad „Intel Turbo Boost Max 3.0“ palaiko tik HEDT platformos procesoriai. Turint AMD procesorių reikės bet kurio „Zen“ architektūros procesoriaus.

12 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    pasakysiu labai svelniai. Vemti vercia nuo tu pusmetiniu atnaujinimu, kurie niekan nereikalingi.
    Siandien spausdintuvo nesugebejau idiegti…nes Windows blokuoja exe faila. Nes va taip matai sugalvojo kazkas apsaugoti mano kompiuteri 😀 kuriame antivirusine yra…
    Win 10 su savo buildais…kaip jie ruosiasi palaikyti ta stabiluma desimt metu ?
    kas susigaudo tuose builduose ?

    • svabas parašė:

      tai spausdinsi nuotraukas? neįrašinėsi į M-diskus?

    • EgidijusL parašė:

      Kas dėl spausdintuvų, tai čia gamintojų apsileidimas. Jie jaučiasi kaip dievai, galvoja spausdintuvus perka kas pora metų… Maniškiam tik windows 7 tvarkyklės buvo ir realiai daugiafukciniam spausdintuvui neveikia skeneris. Tai turi susirasti Win7 tvarkykles, sudiegti jas ir tada veikia, bet ir tai ieškot vietos kur geriausiai skenuoja. Bent Win 10 skenavimo apsas niekam tikęs.

    • ToBeX parašė:

      Spaudsintuvai, tai amžinas galvos skausmas. Nupirkau dabar mamai tokį pat, kaip darbe turiu ir kovojau 4h, kad wifi spausdinimo funkcija veiktų. Galų gale naują FW per prievartą surašiau ir padėjo…

      • Marius parašė:

        Dėl WiFi funkcionalumo reikėtų besti pirštu į spausdintuvų ir maršrutizatorių gamintojus. Kiek esu patyręs, tai buvo atvejis, kai neveikė dėl to, kad maršrutizatorius nesusikalbėjo su spausdintuvu. Kažkuris kažkurio tiesiog nematė.

        • ToBeX parašė:

          čia kaltinčiau tik spausdintuvą, nes yra wifi direct, tai maršrutizatorius visai ne prie ko. O ir kompo nekaltinčiau, nes bandžiau su su 5 device, 2 kompais ir 3 telefonais. Viskas pradžioj susiriša, bet perkrovus kompą, ar kai spausdintuvas užmiega ir vėl visas sujungimas per nauja… ir net nevisada sujungdavo

      • MMM parašė:

        as savo nusipirkau naujai, tai puse velnio. Tik kad ju appsas gaidiskas. Jei per ji nuotraukas spausdini, tai pagaidina vaizda. As kai pries 10 metu programinau, naudojau toki pati nesamoninga liba, kuris nemokejo scale’inti. Bet per kelias dienas susiradau nemokama, kuris gerai veike. Tai man keista, kaip po 10 metu softas naudoja tokias pacias nesamones.

    • Marius parašė:

      Viskas gerai su tais spausdintuvais ir jų draiveriais. SmartScreen išjungt reikia.

    • Marius parašė:

      Kalbant apie buildus… MS kas pusmetį išleidžia didesnį atnaujinimą. Tarp jų leidžia mažesnius atnaujinimus, kurie kartais irgi turi savo buildą. Jei nenori tų atnaujinimų, susirandi Enterprise LTSB/LTSC edition. Dar geriau, pasidarai China Government Edition. Tada nebebus jokių updates ir nebereiks sukt galvos dėl jų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.