Sekantis „Windows 10“ atnaujinimas vadinis „Spring Creators Update“

Sekantis didelis „Windows 10“ atnaujinimas bus pavadintas „Spring Creators Update“. Toks pavadinimas tikrai nestebina, kai prieš tai turėjome „Fall Creators Update“. Sisteminiuose failuose buvo perskaityta, kad ši „Spring Creators Update“ versija turi 1803 numerį, tai reiškia, kad „Insider“ programos dalyviai šį atnaujinimą gaus jau kovą. Masėms atnaujinimas bus pateiktas mėnesiu vėliau. Tad balandį „Spring Creators Update“, veikiausiai, išbandysime ir mes visi.

Dabar neaišku, ką tiksliai patobulins „Microsoft“, bet kažko didelio tikėtis nereikėtų.

11 Komentarai

  1. Mekis parašė:

    Man tik reikia, kad sutvarkytu HDR. Kiek galima…

  2. Mekis parašė:

    Tai vien i google suvesk „HDR washed out windows 10“ ir pasimatys. Toks vaizdas kaip ant visko butu pilkas filtras uzdetas. Dar anksciau budavo vienintelis Argo zaidimas islysdavo is po to filtro. Nors jis r nera labai jau ten HDR. O Hitmanas, del kurio ir pirkau HDR monitoriu, visada pilkas. O be HDR atrodo daug geriau.

  3. IFeelYou parašė:

    Vėl krūva klaidų, nesuderinamumo ir beabejo sukišti Meltdown pataisymai…

    • Minde parašė:

      kai dabar gali bet kada updatei’us kept,i tai isvis atsipalaidavo. Man tai keista, kad and windows’u bluetooth’as isvis is ateities reikalas. Turiu koloneles, tai su androidu, macku veikia puikiai, o ant windozu tai teko gal 20 forumu persiskaityti, kol susitvarkiau. O tas sustvarkymas, tai is bedos… groja groja, trikdziai, vel groja. Plius nera normalaus ISBAIGTO dvieju monitoriu palaikymo ir t.t. Galeciau testi ir testi….

      • Stipena parašė:

        Ir kuom man įdomu surišti trikdžiai su win? Turiu paprasta acme bt dongla ir ausinės veikia puikiai, be jokių problemų per bt., o vat su androidu atvirkščiai, bet tai jau greičiausiai OnePlus problema, nes ant sony mobiliako veikė idealiai bt. Gal tavo bt adapteris š?

        • Minde parašė:

          gal, pirkau ka geriausia pardeje radau, nors tiesa sakant nieko gero nebuvo. Bet jei paskaityti nusiskundimu microsoft forume del bluetoopho, tai ten begales ju bus. Pats ju interface’as ir valdymas nuo senu windozu vystosi sraiges greiciu.

      • pasimetes parašė:

        Na dėl dviejų monitorių palaikymo, nežinau kas blogai, nes aš nesiskundžiu. Veikia jis normaliai. Nebent kitokie poreikiai nei mano.

        • Minde parašė:

          siaip as tris naudoju 🙂 tai kartais nusimusa desktopo iconos, tai ant vieno, tai ant kito moniko. Patys monikai tai veikai, bet dar daugiau smulkmenu yra. Jei gameinti ar tv ziureti, tai ok, jei dirbti….

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.