Šiandien pasirodė Serious Sam HD

Visi tie, kurie kompiuterinius žaidimas žaidžia jau septynerius ar aštuonerius metus turbūt atsimena labai populiarią to meto šaudyklę Serious Sam. Ši buvo gana lėkšta, labai nesudėtinga, pagrįsta „šaudyk-gaudyk“ tematika masyviose teritorijose.

Taigi, studija Croteam stovėjusi už originaliojo žaidimo, šį kartą užsiima ir žaidimo Serious Sam: The First Encounter atgaivinimu. Kaip žinia, žaidimas pasižymės patobulinta grafika bei aukšta raiška. Valve Steam sistemoje PC versiją jau galima įsigyti, o Xbox 360 savininkai jos turės palūkėti iki gruodžio mėnesio.

Žaidimo kaina Steam sistemoje siekia 18 JAV dolerių, o pažiūrėti kaip atrodo žaidimas galite čia. Šis iš esmės nei kiek nepakitęs nuo pat jo pasirodymo 2001 metais, o išlaikytas „multiplayer“ rėžimas turėtų suteikti džiaugsmo daugybei šaudyklių mėgėjų prisiminenant senus gerus laikus.

3 Komentarai

  1. Fostil parašė:

    Ooo saunu, dekui uz naujiena, jau buvau primirses apie ji. Reikes jei geras MP rezimas tai ir nusipirkt.
    Gan pesemistiskai ziurejau i game naujienas cia, bet kai tokiu grandus anansuojat tai visai nieko. 🙂

  2. Gintaxas parašė:

    Oi atsimenu senus gerus laikus kai pliekdavau senąjį serious sam, išėjau net neatsimenu kiek kartų 🙂 Smagus žaidimas atsipalaidavimui.

  3. Pofke parašė:

    Sian isbandziau.
    Be grafikos tai absoliuciai niekas nepasikeite. Vistiek taip pat lievai griuna priesai, aplinka irgi nesitersia beveik ne kiek. Net bulet decal\’ai ant sienu ne visi lieka. Apart to, kad kai nukovoji priesa jis dar kruta pasaudzius, tai nieko naujo neidiege.
    Pats niekad nebuvau didelis Serious Sam zaidejas, tai nauja isvaizda manes irgi nepatrauke.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.