Šiandienos apžvalgos 2008-02-21

Kaip žinia, šiandien oficialiai pristatyta Geforce 9600GT vaizdo plokštė. Dėl to ir jų apžvalgų – devynios galybės. Jas atliko Anandtech, VR-Zone, Extremetech, Guru3D, Legionhardware, Bit-tech, HardwareZone, Techpowerup ir daugybė kitų.

Rusų portalas Overclockers.ru išbandė keturis vaizdo plokščių aušintuvus. Tarp jų galite išvysti ir Technews konkurso prizą, Zalman VF1000.

Ieškantys naujo 19" monitoriaus turėtų aplankyti Xbitlabs, kur buvo išmėginti aštuoni 5:4 bei 16:10 formato gaminiai iš Acer, Asus, NEC, Samsung bei ViewSonic stovyklų.

Kaip kinta žaidimų veikimo sparta naudojant daugiau nei dvi ATI HD3800 serijos vaizdo plokštes Crossfire X režimu, išbandė Anandtech. Taip pasielgė ir Hexus.net. Kaip matome iš testų rezultatų, kai kuriuose žaidimuose situacija gana nebloga (pridėjus trečia vaizdo plokštę sparta dažnai pakyla 30-40 proc. lyginant su dviem vaizdo plokštėm), tačiau tvarkyklių patobulinimai yra reikalingi.

Trustedreviews išmėgino MSI P7N SLI Platinum pagridninę plokštę su Nforce 750i lustų rinkiniu. Pasak pačių apžvalgininkų, tai nebloga plokštė tiems, kuriems reikia SLI, tačiau kitiems rekomenduoja pasilikti prie P35.

InsideHW trumpai apžvelgė Foxconn Mars pagrindinę plokštę. Šiai plokštei apžvalgininkai skyrė aukštą 9 iš 10 balų įvertinimą.

HotHardware išbandė 1800MHz dažnio DDR3 tipo Corsair Dominantor atmintį. Kaina vis dar lieka didžiausias DDR3 trūkumas. Visgi šį 2GB Corsair rinkinį Hothardware rekomenduoja spartinimo entuziastams.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.