Šiandienos apžvalgos 2008-02-28

Geforce 9600GT apžvalgų bumas vis dar nerimsta. Technikos portalas Hardwarezone apžvelgė septynias 9600GT vaizdo plokštes šešiuose žaidimuose. Testo nugalėtojais tapo Palit ir Xpertvision gaminiai, kurie realiai yra identiški.

Bit-tech atliko kiek kitokį vaizdo plokščių testą ir išbandė šešias vidurinės-aukštesnės klasės vaizdo plokštes iš ATI ir Nvidia stovyklų. Kaip joms sekėsi, galite pamatyti čia.

Išbandyta ir pora naujų vaizdo tvarkyklių. Expreview išmėgino Forceware 174.16 Nvidia plokštėms, o Hothardware apžvelgė Catalyst 8.3, atnešiančias oficialų Crossfire iš dviejų vaizdo plokščių palaikymą.

Trustedreviews išbandė 2 x 2 GB GeIL Evo One DDR2-800 atminties modulių rinkinį. Akį patraukia neįprasti (kaip pasirodė, ir efektyvūs) atminties radiatoriai. Visgi ypatinga sparta šis rinkinys nesublizgėjo.

Scythe Ninja Copper procesoriaus aušintuvą apžvelgė SilentPCReview. Tai puikias aušinimo savybes turintis varinis aušintuvas. Deja, dėl to jis sveria net kilogramą. Tvirtinimo mechanizmai šiam aušintuvui taip pat galėtų būti patobulinti.

Digit-life akiratyje šiandien atsidūrė kiek neįprastas gaminys – Logitech MX Air pelę. Tai nėra paprasta bevielė pelė. Pakelta virš paviršiaus ji tampa panaši į WiMote valdymo pultelį ir veikia tiesiog ore. Šiam gaminiui skirtas Original Design apdovanojimas.

TweakTown apžvelgė VIA EPIA SN miniITX pagrindinę plokštė su VIA C7 procesoriumi. Atsiliepimai apie šį gaminį labai teigiami, o įvertinimas siekia 91 iš 100.

Anandtech išbandė Dell XPS M1730 nešiojamąjį kompiuterį. Jo techniniai parametrai ir pademonstruota sparta yra įspūdingi. Iš tiesų tai sparčiausias kada nors Anandtech bandytas nešiojamasis kompiuteris. Deja, tokia sparta kainuoja didelius pinigus bei labai greitai "išsunkia" kompiuterio akumuliatorių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.