Šiandienos apžvalgos 2008-03-04

Kaip žinome, šiandien pristatytas AMD 780G lustų rinkinys. AMD teigimu, tai didelis šuolis į priekį integruotų sistemų rinkoje. Ar taip pačiai mano ir nepriklausomi apžvalgininkai, išsiaiškinsite peržiūrėję Techreport, Hexus, Hothardware, PCPerspective bei Bit-tech apžvalgas.

Hardwarelogic išmėgino daugiau nei 20 įvairių gamintojų termopastų. Verta paskaityti visiems kompiuterių entuziastams.

Rusų portalas Ferra turėjo progą išbandyti MSI "high-end" pagrindinę plokštę su X38 lustų rinkiniu. Plokštės pagaminimo kokybė bei testų rezultatai nenuvylė.

Legionhardware portale šiandien užvirė kova tarp Radeon HD3850 bei Geforce 8800GS. Abi plokštes pagamino Asus, abi jau gamykloje paspartintos ir abi naudoja Asus Glaciator aušintuvus. Spartos atžvilgiu šios plokštės labai panašios, todėl pasirinkimą greičiausiai apspręs jų kainos.

DDR2 atminties kainoms esant tokioms nedidelėms, dažnai renkantis kompiuterį pagalvojama apie 4GB darbinės atminties. 2x 2 GB Patriot DDR2-800 atminties rinkinį šiandien apžvelgė Tweaktown. Šiam rinkiniui skirtas Best Performance apdovanojimas.

Vieną naujausių AMD žemiausios klasės vaizdo plokščių apžvelgė Overclockersclub. Radeon HD 3470 nepasižymi didžiule sparta žaidimuose, tačiau ji tam ir nėra skirta. Vaizdo kokybė žiūrint HD filmus, pasak apžvalgininkų, buvo puiki, o plokštė net ir atliekant žaidimų testus veikė tyliai. Įvertinus jos kainą, HD3470 tampa puikiu pasirinkimu namų kino tipo kompiuteriui.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.