Šiandienos apžvalgos 2008-03-13

Asus Xonar D2X garso plokštę šiandien apžvelgė BigBruin. Jau prieš kurį laiką pasirodžiusios Xonar garso plokštės rado savo vietą tarp muzikos mėgėjų. Nors kainuoja pakankamai nemažai, D2X sulaukė teigiamo apžvalgininkų įvertinimo.

Į Džefas Bautonas (Jeff Bouton) iš Hot Hardware rankas šiandien papuolė Sapphire gamybos Radeon HD3650 vaizdo plokštė. Puikiai susitvarkanti su HD vaizdo įrašais plokštė leidžia ir žaisti naujesnius žaidimus, tiesa, nelabai aukštais grafikos nustatymais.

Trustedreviews išbandė Abit AX79 pagrindinę plokštę. Ši plokštė skirta AMD platformai ir turi AMD 770 lustų rinkinį. Plokštės apžvalgą skaitykite čia.

Legion Hardware išmėgino greitai pasirodysiančio DDR3 atmintį palaikančio nForce 790i lustų rinkinio spartą ir palygino ją su 780i demonstruojamais rezultatais.

Pirmąją pilną Geforce 9800GX2 apžvalgą atliko kinų portalas PCOnline. Kaip matyti iš jų rezultatų, du G92 grafinius lustus turinti 9800GX2 yra iš tiesų greita, tačiau jos tvarkyklės vis dar turi klaidų. Anglišką versiją rasite čia.

Lengvąjį Macbook Air nešiojamąjį kompiuterį šiandien apžvelgė Hardware Zone. Jam apžvalgos autoriai skyrė 3.5 balo iš 5.

Overclockers.ru apžvelgė MSI X48 Platinum pagrindinę plokštę. Kaip jai sekėsi sugyventi su Core 2 Duo E8400 procesoriumi, skaitykite čia.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.