Šiandienos apžvalgos 2008-03-18

Kaip jau žinote, šiandien oficialiai pristatyta Geforce 9800GX2 grafikos plokštė. Oficialiai pristačius gaminį, pasipylė gausybė šių vaizdo plokščių apžvalgų. Jas skaityti jums siūlo Anandtech, VR-Zone, Techpowerup, Bjorn3D, PCPerspective, Legitreviews, Overclockersclub bei Hardopc.

Be 9800GX2 Nvidia taip pat pristatė ir Nforce 790i lustų rinkinį Intel platformai. Tai pirmasis Nvidia lustų rinkinys su DDR3 atminties palaikymu. Pagrindinių plokščių su šiuo lustų rinkiniu apžvalgas skaitykite Guru3D, Driverheaven, Anandtech, Techreport bei Hothardware portaluose.

Tagan BZ 900W maitinimo bloką apžvelgė tinklapis Phoronix. 269 JAV dolerius kainuojančiam blokui skirti 8 balai iš 10.

CPU3D apžvelgė Abit I-N73HD pagrindinę plokštę su Nforce 630i lustų rinkiniu ir integruotu Geforce 7100 integruotu vaizdo posistemiu. Savo darbą (iškoduoti HD raiškos vaizdo medžiagą) šios pagrindinės vaizdo plokštės grafikos posistemiui sekasi neblogai. Bendras reitingas – 78 procentai.

Dell XPS M1730 nešiojamąjį kompiuterį žaidimų mėgėjams su dviem Geforce 8700M grafikos procesoriais apžvelgė Hardwarezone. Šį kompiuterį jau nelabai norisi pavadinti nešiojamu (masė – beveik 5 kilogramai), tačiau, kaip teigia apžvalgos autoriai, tai puikus pasirinkimas žaidėjams.

HardOPC išmėgino Cooler Master Stacker 830SE korpusą kartu su Real Power Pro 1000W maitinimo bloku. Šiam duetui už puikų pasirodymą skirtas aukso apdovanojimas.

Tweaknews apžvelgė Steelseries Ikari lazerinę pelę žaidėjams. Apžvalgos autoriai nusprendė, kad ši pelė verta Top Rank apdovanojimo.

Dviejų MSI vaizdo plokščių – Geforce 8800GT bei Radeon HD3650 – apžvalgas rasite Digit-life tinklapyje. Abi plokštės pelnė Original Design apdovanojimus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.