Šiandienos apžvalgos 2008-04-01

Kaip jau žadėjome, apžvalgų sąrašą pradeda Geforce 9800GTX apžvalgos. Viena aišku: Geforce 8800GTS pasekėjas nesudrebins rinkos savo sparta, tačiau esant palankioms kainoms, gali susilaukti pakankamai dėmesio. Įvairių kompanijų []9800GTX[] apžvalgas skaityti siūlo Techpowerup, Legitreviews, Legionhardware, HardOPC, Anandtech, Hardwarezone, Bit-tech, Hothardware, Overclockersclub ir Overclock3d.

Nordichardware apžvelgė dešimt vaizdo plokščių iš ATI, ir Nvidia stovyklų. Kas pelnė apžvalgos autorių simpatijas, skaitykite čia.

9800GTX pasirodymą kiek aptemdyti nusprendė Xbitlabs. Jų rankose, pačių Xbitlabs teigimu, yra greičiausia G92 vaizdo procesorių turinti vaizdo plokštė. Ir tai ne kas kita kaip Gainward Bliss 8800GTS su 1GB vaizdo atminties.

Thinkcomputers išbandė Kingston DataTraveler 400 2GB USB atmintinę. Tai pakankamai sparti USB atmintinė, tiksianti tiems, kuriems nereikia didelės talpos.

Overclockercafe apžvelgė Sunbeamtech akrilo korpusą. Žinoma, 75 JAV dolerius kainuojantis korpusas savo funkcionalumu neprilygsta "įprastiems" konkurentams, tačiau tinka tiems, kurie nori pasipuikuoti savo geležimi.

Viperlair šiandien išmėgino Cooler Master CM690 korpusą. Už sąlyginai nedidelę kainą jis siūlo patrauklią išvaizdą ir funkcionalumą.

ATI radeon HD3450 vaizdo plokštę apžvelgė Techwarelabs. Pasyvus aušinimas, geros didelės raiškos iškodavimo galimybės leidžia šiam gaminiui įsitvirtinti biudžetinių vaizdo plokščių segmente.

Bigbruin apžvelgė biudžetinę ECS GF7100PVT-M mATX plokštę Intel platformai. Kaip teigia apžvalgos autoriai, plokštė atidirba už ją prašomus pinigus.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.