Šiandienos apžvalgos 2008-04-04

TGdaily šiandien glaustai apžvelgė Asetek vandens aušintuvą Geforce 9800GX2. Šis aušintuvas jiems paliko gerą įspūdį, kadangi efektyviai ir tyliai sumažino plokštės veikimo temperatūras. Apžvalgą skaitykite čia.

Madshrimps išbandė keturių branduolių 45 nm Intel Xeon X3320 2.5 GHz procesoriaus spartinimo galimybes. Įtampą pakėlus iki 1.328V, procesorių pavyko paspartinti iki 3.6 GHz.

Logitech Wave klaviatūros apžvalgą šiandien galite rasti Trustedreviewsp portale. Už ką jai buvo skirti 8 iš 10 balų, skaitykite čia.

Kitą Logitech klaviatūrą, MediaBoard Pro, sukurtą PS3 konsolei, išbandė Legitreviews. Kaip teigia apžvalgos autoriai tai įdomus ir konkurencingą kainą turintis gaminys.

XSReviews apžvelgė Nesteq EECS 700W maitinimo bloką. Apžvalgos autoriai kaip jo privalumus mini tylų veikimą ir gana nedideles veikimo temperatūras.

Virtual-Hideout apžvelgė du Kingwin procesorių aušintuvus. RVT-12025 ir RVT-12025D tinka tiek Intel, tiek ir AMD platformoms ir aušina labai panašiai.

Thinkcomputers apžvelgė ASUS P5K Pro pagrindinę plokštę Intel platformai. Jai skirti 8 balai iš 10.

Besirenkantys 120 x 120 mm ventiliatorius turėtų užsukti į Overclockers.ru, mat jie apžvelgė 11 tokių ventiliatorių iš įvairių kompanijų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.