Šiandienos apžvalgos 2008-04-09

Apžvalgų sąrašą šiandien pradedame Legitreviews atliktu Thermaltake DuOrb procesoriaus aušintuvo testu. Šio aušintuvo konstrukcija leidžia jam varžtis su tokiais aušintuvais kaip ZEROtherm NV-120 ar Noctua NH-U12P. Apžvalgą skaitykite čia.

Overclokcers.ru apžvelgė Gigabyte GA-X48T-DQ6 pagrindinę plokštę Intel platformai. Apžvalgos autoriai palankiai įvertino Gigabyte gaminį, tačiau nepraleido ir progos paminėti, jog X48 lustų rinkinys praktiškai niekuo nesiskiria nuo pigesnio X38.

Techpowerup apžvelgė Diamond Radeon HD3650 vaizdo plokštę su 1GB DDR2 tipo atminties. Kaip jau galite nuspėti, per didelį kiekį lėtos grafinės atminties turinti plokštė nesužavėjo apžvalgos autorių. Visgi pliusą Diamond gaminiui galima dėti už plokštėje esantį HDMI lizdą.

Pro-Clockers siūlo žvilgtelti į Thermaltake M9 Midi Tower korpusą. Tai pakankamai išvaizdus, tačiau per daug neišsiskiriantis korpusas, pasižymintis funkcionalumu.

Bit-tech apžvelgė žaidėjams skirtą Razer Lycosa klaviatūrą. Nuomonę apie ją surasite čia.

Overclockersonline išbandė Biostar Geforce 9600GT vaizdo plokštę. Ji pelnė Editor’s Choice apdovanojimą.

Bjorn3D apžvelgė jau seniai prekyboje esantį Arctic Cooling Freezer 7 Pro aušintuvą. Šis LGA775 lizdo procesoriams skirtas procesorius pelnė 7 balus iš 10.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.