Šiandienos apžvalgos 2008-04-21

Tweaktown šiandien nusprendė palyginti, kaip skiriasi ATI vaizdo plokščių sparta su senesniosiomis Catalyst 8,3 ir naujosiomis Catalyst 8,4 vaizdo plokščių tvarkyklėmis. Deja, ypatingo spartos prieaugio nepastebėta. Apžvalgą rasite čia.

Vos šiandien pristatytas 300 GB WD VelociRaptor jau spėjo pelnyti ir poros technikos portalų apdovanojimus. Nors jo kaina ir didelė, tačiau sparta – taip pat. Apžvalgas skaitykite Techreport, PCPerspective, Maximumpc, Storagereview ir Hothardware portaluose.

Tech PowerUp šiandien išmėginos Glacialtech Igloo 5750 aušintuvą procesoriams. Kaip mini apžvalgos autoriai, šis aušintuvas pigus ir tylus, tačiau geromis aušinimo savybėmis nepasižymi.

Bjorn3D apžvelgė Gigabyte EP35-DS4 pagrindinę plokštę Intel platformai. Plokštė pelnė 8.5 iš 10 balų įvertinimą.

Viewsonic VX1940 19" monitorių šiandien apžvelgė Bit-tech. Jis naudoja TN+Film matricą, turinčią kiek neįprastą jos dydžiui 1680 x 1050 raišką.

Techgage išmėgino Naująjį Core 2 Duo E7200 procesorių. Šis dviejų branduolių procesorius yra nebrangus, ir pakankamai greitas.

Solidų ir kiek neįprastą Tagan Black Pearl korpusą šiandien apžvelgė Hardwarelogic. Korpusas gavo aukštą 92 balų įvertinimą.

Tikrą procesorių aušintuvų mūšį šiandien surengė Overclockers.ru. Teste dalyvavo aušintuvai iš Zalman, Thermaltake, Noctua bei Tuniq.

Legionhardware atliko bandymą, kaip žaidimų veikimo spartą su Geforce 9800GX2 įtakoja galingesnis ar silpnesnis procesorius. Pasirodo, kad teste bandytiems žaidimams su šia plokšte greitesnis procesorius daro gana nemažą įtaką.

OCZ Vendetta aušintuvą apžvelgė Elitebastards. Kaip teigia apžvalgos autoriai, tai pakankamai geras aušintuvas, visgi už jo kainą galima rasti ir geresnių variantų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.