Šiandienos apžvalgos 2008-04-23

Apžvalgų sąrašą pradeda naujieji trijų branduolių Phenom procesoriai. Deja, rezultatai nėra tokie geri, kokių galbūt norėtųsi. Apžvalgas skaityti siūlo Hardwarezone, Hothardware, Techreport, Hexus, PCPerspective, Anandtech bei Bit-tech.

Hardspell kartu su Geforce 9600GT šiandien išbandė aštuonis vaizdo plokščių aušintuvus. Tarp jų gaminiai iš Zalman, Coolermaster, Thermalright bei kitų.

Benchmarkreviews apžvelgė Xigmatek Red Scorpion S1283 procesoriaus aušintuvą. Tai ne kas kita, kaip standartinis HDT-S1283 su keliais pagražinimais.

Kingston HyperX 2 x 1 GB DDR3-1625 atminties rinkinį šiandien išmėgino Legionhardware. Šis gaminys pelnė apdovanojimą už savo spartą.

SLI su dviem XFX Geforce 9800GTX vaizdo plokštėmis išbandė HardOPC. 8800GTX SLI savininkai tikrai neturėtų pulti atnaujinti savo sistemos, tačiau planuojantys išbandyti SLI intensyvių žaidimų mėgėjai gali apsvarstyt 9800GTX SLI.

DFI Lanparty LT X48-T2R pagrindinės plokštės apžvalgą šiandien galite surasti Overclockers.ru tinklapyje. Deja, ji nepasirodė labai gerai, o apžvalgos autoriai vietoje jos siūlo geriau rinktis DFI analogą su X38 lustų rinkiniu.

Driverheaven apžvelgė Cooler Master Centurion 590 korpusą. Jis komplektuojamas su 500 W maitinimo bloku. Korpusas pakankamai erdvus, tačiau priekinė panelė nėra labai tvirta, o 5,25" ir 3,5" įrenginių tvirtinimo mechanizmai nedirba taip, kaip turėtų.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.